"Ik zie nu in waarom het belangrijk is

om mijn verhaal te delen."

Waar gaat je hart sneller van kloppen? Wat weet je nog niet van je klas- of studiegenoten? Hoe ga je de verbinding aan met jezelf en elkaar? Met mijn Storytelling & Mindset workshops lever ik graag een bijdrage aan de ontwikkeling van middelbare scholieren, MBO, HBO en Universitaire studenten. 

Door de verschillende niveau's en studies heen, is het persoonlijke verhaal van de studenten de gemene deler en de rode draad van mijn workshops. Uiteraard aangepast op jullie specifieke behoeften en leervragen. Een ding is zeker, tijdens deze workshop zullen studenten zichzelf en elkaar een stuk beter leren kennen. De workshop duurt minimaal twee uur maar kan uitgebreid worden naar een halve of zelfs hele dag.

“Ik weet nu dat ik mijn klasgenoten kan vertrouwen met mijn verhaal.”

Tijdens de twee uur durende workshop vertel ik mijn persoonlijke verhaal en is er ruimte om zowel hierover als over het ondernemerschap vragen te stellen. Door middel van verschillende oefeningen gaan studenten vervolgens kijken naar hun eigen verhaal. Door verschillende werkvormen kan de verbinding gelegd worden met jezelf en elkaar. 

Omdat er in sommige gevallen verteld wordt over heftige gebeurtenissen in iemands leven, is het vanuit What’s Your Story een vereiste dat tenminste de SLB docent van de betreffende klas aanwezig is om de veiligheid en nazorg te waarborgen. Om het maximale uit de workshop te kunnen halen voor alle studenten, is het wenselijk dat er per 10 leerlingen/studenten nog een extra docent of assistent aanwezig is.

Spoken Word Inspiratiecafe OSO Groningen

Reacties van studenten:

"Ik zie nu in waarom het belangrijk is om mijn verhaal te delen."

"Ik heb mijn klasgenoten veel beter leren kennen."

Hanzehogeschool RUG Groningen.jpg

Lotte is een ontzettend enthousiaste coach voor onze studenten geweest! Met passie en openheid vertelt ze haar verhaal waarmee ze onze studenten heeft geïnspireerd in het vertellen van hun ondernemersverhaal.

 

De samenwerking en afstemming met het team ter voorbereiding van de online bootcamp over ondernemerschap ‘Storytelling’ hebben wij als organisatie zeer prettig ervaren. Samen hebben we gekeken hoe we de bootcamp zo goed mogelijk konden inrichten voor onze specifieke doelgroep, studenten. Nogmaals bedankt, we hopen in de toekomst vaker samen te werken!

Lisette Jacobi

Marketing & Communicatie - Centre of Expertise Ondernemen

Neem direct contact op via het contactformulier, per mail of bel vrijblijvend om te informeren naar de mogelijkheden voor jullie (hoge)school!