TEAMBUILDING

Samenwerken is het keyword in teams. Door mijn jarenlange ervaring als topvolleybalster, weet ik als geen ander hoe belangrijk het is dat je elkaar door en door kent. Wedstrijden win je niet als je in je eentje wil schitteren. Wedstrijden win je door voor elkaar door het vuur te willen gaan. Of het nu gaat om een sportwedstrijd of om een gezamenlijk (zakelijk) doel dat je nastreeft, je bent op elkaar aangewezen en je hebt elkaar nodig.

  • Wil je als team elkaar persoonlijk beter leren kennen?

  • Wil je meer weten over elkaars drijfveren?

  • Of ben je als team ontzettend benieuwd naar elkaars innovatieve ideeën, die stil gehouden worden?

Tijdens een teambuildingsdag van What’s Your Story worden de vragen van het team omgezet in een trainingsdag op maat. Wat buiten kijf staat, is dat teamleden elkaar tijdens deze dag beter leren kennen. Hiermee vergroot je het onderlinge respect, vertrouwen en bereidheid om samen te werken. Teamleden zullen sneller en beter gebruik maken van elkaars kwaliteiten. Hoe beter je samenwerkt, hoe productiever je wordt als team en des te meer kwaliteit en rendement kun je gezamenlijk leveren.

De teambuildingsdagen van What’s Your Story zetten in op persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers en daarmee ook op de professionele ontwikkeling. Door dit in teamverband te doen, draagt deze training bij aan de ontwikkeling van het team als geheel. Door middel van verschillende oefeningen, zullen de teamleden elkaar meer vertellen over hun persoonlijke verleden, heden en toekomstdromen. Maar ook over hun motivatie om zich iedere dag in te zetten voor het team waarin je samenwerkt.

De teambuilding start altijd met een intakegesprek met de leidinggevende of aanvoerder van een team plus 1 of 2 deelnemers van de dag, om te kijken welke doelen het team wil bereiken tijdens de trainingsdag. Aan de hand hiervan worden er oefeningen op maat samengesteld, om het maximale uit deze dag te halen.

Vuurkracht adviesbureau voor ondernemers
Ruth Sinkeler Suriname.jpg

Ruth Sinkeler

Founder CLIP Training  Consultancy

"Samenwerken met Lotte is samenwerken met iemand die gedreven is om elk project tot een goed einde te brengen. Lotte heeft passie voor wat ze doet en dat is te merken. Zij is er erg in bedreven om jouw verhaal om te zetten in beeld en tekst en op die manier jouw verhaal goed te presenteren aan de buitenwereld. Goed voor je zichtbaarheid dus. 

 

Ik heb Lotte al meerdere keren aangeraden aan anderen, want voor samenwerkingen is niet alleen het eindresultaat belangrijk maar vooral ook de sfeer tijdens die samenwerking en dat zit bij Lotte meer dan goed."

Anneke Hemmen

Eigenaar De Loopbaanwinkel

Via een klant van de Loopbaanwinkel kwamen wij in contact met Lotte. Destijds net gestart als ondernemer. Zij was precies waar wij naar op zoek waren. Onze eerste kennismaking was zo bijzonder, of we elkaar al jaren kende.

 

Door haar openheid, oprechte interesse en aandacht vormt Lotte nu regelmatig een deel van ons team. Zij verzorgt voor ons de foto's, loopbaanstory's en mooie aftermovies van diverse evenementen die wij geven voor werkgevers en werkenden.

 

Op onze website zijn diverse stukken, foto's en video's te vinden van What's your Story. Wil je je story laten zien aan de buitenwereld, ga dan in ieder geval in gesprek met Lotte.

Ashna Mahepal

Foundation Young Help Suriname

Lotte came on board of Foundation Young Help Suriname as a volunteer in 2016. At that time we needed somebody who was fast to catch on and could work independently and professionally. Getting Lotte on board our team was the right decision made. She successfully handled each aspect of what was expected of her.

 

In 2017 she was already one of the Core Team members. She was also part of our 'Stimulating Entrepreneurship project' executed in collaboration with the U.S Embassy Paramaribo and U.S State Department where she contributed to our relationship management by being part of key activities in which we hosted 6 guests from the States.

 

Even after Lotte returned to the Netherlands, we kept in touch and she has been a support whenever I needed an extra set of eyes for detail and critical feedback. She has an entrepreneurial spirit and a true passion and talent to make 'ordinary' people their stories come to live and I love the fact that she is taking 'What's Your Story' to an international level with stories from not only Suriname and the Netherlands. Definitely a girl you want to have on your team.