Online Masterclass: 

7 stappen naar succesvolle StorySelling!

Vrijdag 28 mei

Live online van 15:00-17:00

€47,- ex. BTW

Storyselling.png

Inclusief online leeromgeving waar je alles 1 jaar lang kan terug kijken!

2 uur training over het inzetten van StorySelling voor jouw business!

In deze masterclass leer je hoe je Storytelling combineert met Sales. Geen harde verkoop praatjes met de voet tussen de deur, maar fijne gesprekken met je potentiële klanten. Incl. Online Leeromgeving waar je alles 1 jaar lang terug kan kijken!

Herken jij jezelf hierin?

VERBETER JE STORYSELLING SKILLS

Als jij je een of meerdere onderstaande dingen regelmatig afvraagt, is de Masterclass 7 stappen naar succesvolle StorySelling, geschikt voor jou!​

​​

  • Je bent dienstverlener of coach en een professional in je vak maar hoe verkoop je jouw diensten zonder opdringerig te zijn?

  • Je realiseert je dat je als ondernemer eerst je eigen business verhaal op orde moet hebben. Hoe zorg je voor een heldere positionering in de markt? Ben je zichtbaar en vindbaar?

  • Je hebt zo'n fijn gesprek en toch komt je potentiële klant met allemaal bezwaren. Tijd, geld, even overleggen... Hoe ga je daar mee om, zodat je klant direct of later (alsnog) klant wordt?

AUTHENTIEK VERKOPEN, LEUKERE KLANTEN

In 2 uur tijd geef ik je 7 stappen om succesvol te kunnen verkopen d.m.v. StorySelling: Storytelling + Sales! 

 

Daarnaast vind je oefening in de online leeromgeving die jou verder helpen bij het voeren van succesvolle sales gesprekken. Na deze Masterclass kan je:

  • Een prettig salesgesprek voeren waarin je het probleem van jouw klant super helder krijgt en je aanbod perfect daarop kan afstemmen.

  • Soepel omgaan met bezwaren als: Geen tijd, geen geld, even overleggen met het thuisfront... Hoe sluit je vriendelijk maar concreet de deal?

  • Met jouw bedrijf en jouw verhaal (online) je plek pakken. Op naar meer en leukere klanten!

TRAINER: LOTTE GERLAND

 

Lotte Gerland is founder van What's Your Story. Ze is Storytelling en Straalangst expert, host 5x per week de Lotte Gerland Podcast en is oud-topvolleybalster. 

"Ik geloof dat we allemaal een inspirerend verhaal te vertellen hebben hebben. Een verhaal dat de moeite waard is om verspreid te worden en dat bijdraagt aan het runnen van jouw business. Mijn job is om jou te helpen hierin je eigen, authentieke stem te vinden." - Lotte Gerland

Veelgestelde vragen

Is dit zo'n verkoop webinar van 2 uur?


Nee. Als ik ergens een bloedhekel aan heb, zijn het gebakken lucht webinars. Zeker wanneer ze betaald zijn, zoals deze Masterclass! Tijdens de Masterclass ga ik je meenemen in de 7 stappen die ik heb ontwikkeld voor succesvolle StorySelling. Storytelling i.c.m. Sales dus! Hoe verkoop je nu op een fijne manier? Behalve de 2 uur durende Masterclass, krijg je toegang tot een online leeromgeving met extra oefeningen en video's (+ de inhoud van de Masterclass zelf uiteraard). Je houdt 1 jaar lang toegang, zodat je lekker kan oefenenn met het voeren van sales gesprekken! Aan het eind van de Masterclass ga ik je een mooi aanbod doen voor de Basis Toolkit Storytelling. Voor iedereen die na de 2 uur durende Masterclass over Story Selling, behoefte heeft aan verdieping rondom Story Telling, is dit het perfecte vervolg. Aan het geven van meer informatie over de Toolkit, besteed ik maximaal 10 minuten. Mijn doel is dat je na deze Masterclass een solide basis hebt om zelfstandig StorySelling in te kunnen gaan zetten voor je bedrijf. Ongeacht of je zelf tot aankoop van de Toolkit overgaat of niet ;-)
Is de Masterclass echt LIVE?


Jazeker! Op dit moment geef ik de Masterclass alleen live. Vanaf augustus 2021 ga ik werken met vooraf opgenomen Masterclasses in verband met mijn zwangerschapsverlof. Dit zal ALTIJD vermeld worden bij de inschrijving!
Kan ik vragen stellen?


Yess, aan het eind van de Masterclass is er ruimte voor vragen. Soms kunnen we hierdoor iets uitlopen, je bent verhalenverteller of je bent het niet ;-) Mocht je na afloop van het webinar nog vragen hebben, dan mag je altijd mailen naar info@lottegerland.com of een DM sturen via Instagram! Wanneer jouw vraag buiten de scope van de Masterclass valt, zal ik je ook vragen te mailen of een DM te sturen.

SCHRIJF JE IN VOOR DE VOLGENDE MASTERCLASS

Vrijdag 28 mei

Live online van 15:00-17:00