Tweedaagse Straalangst
28 & 29 november 2020

Wat als het lukt?

 

Faalangst kennen we allemaal: de angst voor wat er gebeurt als iets niet lukt. Maar hoe zit het met Straalangst? Wat gebeurt er als datgene wat je wil, wél lukt? Vaak zijn de gevolgen daarvan veel spannender! 

Daarom hou je jezelf liever klein, uit angst voor wat er gebeurt als iets wel succesvol wordt.

 

Het weerhoudt je ervan om je dromen en doelen écht na te jagen.

Om te gaan staan voor wat voor jou belangrijk is.

Om te laten zien wat jij te brengen hebt en succes te durven ontvangen?

28 & 29 november 2020

Nieuwe Ebbingestraat 53, te Groningen

10:00 – 16:00, inclusief uitgebreide lunch

€497,- ex. btw

*betaling in 2 of 3 termijnen is ook mogelijk via onderstaande link

Voel jij dat je:

  • Je klaar bent om uit de schaduw te stappen maar vindt je het spannend of eng?

  • Een volgende stap wil maken maar dat iets je blokkeert?

  • Nog niet helemaal durft te gaan staan voor datgene wat je werkelijk te brengen hebt maar diep van binnen voelt: het is tijd dat ik mezelf ga laten zien?

 

Dan is de tweedaagse voor jou! 

 

In twee dagen maak je niet alleen een complete mindset shift, maar zal je ook gaan ontdekken en voelen wat je tegenhoudt om te gaan stralen.

 

We hebben plek voor 12 deelnemers die bereid zijn hun masker af te zetten en zowel tijdens als na deze tweedaagse volledig willen gaan voor hun dromen en doelen.

 

Na deze tweedaagse voel je: Ik vind het spannend en ik doe het toch.

Wie zijn de coaches?

Paula Dillema

Paula Dillema (42) is al meer dan 20 jaar ondernemer en ervaren systemisch coach. Terugkerende blokkades, gewoonten, emoties en vastlopen in steeds dezelfde situatie, niet voor jezelf durven op te komen, het moeilijk vinden om zichtbaar te worden…

 

Het zijn stuk voor stuk voorbeelden die in de meeste gevallen voortkomen uit je systeem. Paula nodigt je uit om jezelf recht in de ogen aan te kijken en het ‘echte’ gesprek met jezelf te voeren.

 

Paula werkt het liefst op het niveau waarvan je weet dat je iets te doen hebt, maar waarbij je het moeilijk vindt om daar daadwerkelijk naartoe te gaan. Deze diepere laag brengt je uiteindelijk dichter bij jezelf.

Lotte Gerland

Lotte Gerland (28) is storytelling specialist en verliefd op inspirerende verhalen die op cruciale momenten in iemands leven een verschil kunnen maken. Ze gelooft dat er achter ieder gezicht een inspiratiebron schuilt. 

 

Het is jouw authentieke verhaal dat inspireert en anderen kan helpen. Door je verhalen die je vertelt, kan je transformaties teweeg brengen. Bij anderen maar vooral ook bij jezelf. Want: welk verhaal vertel jij jezelf waardoor je nog niet durft te stralen?

Als oud-topsporter kan Lotte als geen ander overbrengen hoe jij een mindset kunt ontwikkelen die je verder helpt. De basis voor zelfvertrouwen

Wil je bellen om te kijken of deze tweedaagse voor jou geschikt is? Dat kan. Laat het ons weten, dan plannen we een gesprek.