Tweedaagse Straalangst
20 & 21 maart 2021

Wat als het lukt?

 

Faalangst kennen we allemaal: de angst voor wat er gebeurt als iets niet lukt. Maar hoe zit het met Straalangst? Wat gebeurt er als datgene wat je wil, wél lukt? Vaak zijn de gevolgen daarvan veel spannender! 

Daarom hou je jezelf liever klein, uit angst voor wat er gebeurt als iets wel succesvol wordt.

 

Het weerhoudt je ervan om je dromen en doelen écht na te jagen.

En om te gaan staan voor wat voor jou belangrijk is. Of dat nu zakelijk is, of privé.

“Daar heb jij toch geen last van? Je komt zo zeker over en bent toch lekker op dreef?” is wat ik vaak te horen kreeg. Maar diep van binnen was er altijd iets wat mij onbewust tegenhield om volledig te zijn wie ik ben.

Zie daar mijn behoefte aan deze training. Nou, ik kan het je aanraden. Wat een cadeau! Verguld met een hart vol liefde voor mezelf  en voor wat ik heb te doen in deze wereld, ben ik stralend naar huis gegaan."

Jeltje Weijer Greidanus

Kindercoach

Herken jij?

 • Je houdt jezelf tegen om te doen wat je echt wil.

 • Je bedenkt alles vanuit je hoofd maar met je gevoel kan je er niet altijd bij.

 • Je wil je bewijzen aan iets of iemand?

 • Je hoort de mening van anderen in je achterhoofd.

 • Onbewust ben je op zoek naar bevestiging dat je het goed doet. Van klanten, collega's of dierbaren.

 • Soms zit je in een lekkere flow en dan val je ineens terug.

 • Je veroordeelt jezelf regelmatig omdat iets nog niet goed genoeg of nog niet af is?

 • Je laat beïnvloeden in je doen en laten door mensen die (in het verleden) veel invloed op je hebben (gehad)? Een oude werkgever, een ex-relatie, vrienden of ouders?

 • Dat je het spannend vind om in het middelpunt te staan.

 • Je jezelf lang hebt klein gehouden.

 • Je gemakkelijk excuses bedenkt om iets niet te doen en daardoor berekenend in het leven staat?

En wil jij?

 • Zonder schuldgevoel voor jezelf kiezen, durven stralen en genieten van succes.

 • Uit de schaduw stappen, ook al is het nog spannend.

 • De handrem van je leven afhalen. Het leven mag soepeler en speelser aanvoelen.

 • Oude patronen inzien en doorbreken.

 • Jezelf zelfverzekerder voelen en vanuit overgave en vertrouwen, gedurfdere keuzes maken.

 • Voelen dat hetgeen wat jij doet, waardevol is.

 • Relaxter in je baan of onderneming zitten.

 • Loskomen van die eeuwige twijfel, angst of rem om te gaan LEVEN.

 • Meer keuzes voor jezelf maken en ruimte geven aan wat echt belangrijk voor je is. Meer rust in je hoofd.

 • Stoppen met uitstellen.

 • Een trots gevoel ervaren.

Dan is de tweedaagse voor jou!

Gemiddelde boordeling van 8,7

20 & 21 maart 2021

Nieuwe Ebbingestraat 53 

Groningen

10:00 – 16:00, inclusief uitgebreide lunch

€697,- ex. btw

* Betaling in 2 of 3 termijnen is ook mogelijk via onderstaande link

** Wil je in meer termijnen betalen, neem dan contact op.

Tijd om je twijfels en angst overboord te gooien.

Nieuwe Ebbingestraat 53, Groningen -2160

Wie zijn de coaches?

Paula Dillema

Paula Dillema (42) is al meer dan 20 jaar ondernemer en ervaren systemisch coach. Terugkerende blokkades, gewoonten, emoties en vastlopen in steeds dezelfde situatie, niet voor jezelf durven op te komen, het moeilijk vinden om zichtbaar te worden…

 

Het zijn stuk voor stuk voorbeelden die in de meeste gevallen voortkomen uit je systeem. Paula nodigt je uit om jezelf recht in de ogen aan te kijken en het ‘echte’ gesprek met jezelf te voeren.

 

Paula werkt het liefst op het niveau waarvan je weet dat je iets te doen hebt, maar waarbij je het moeilijk vindt om daar daadwerkelijk naartoe te gaan. Deze diepere laag brengt je uiteindelijk dichter bij jezelf.

Lotte Gerland

Lotte Gerland (29) is storytelling & straalangst specialist. Ze is verliefd op inspirerende verhalen die op cruciale momenten in iemands leven een verschil kunnen maken

 

Door je verhalen die je vertelt, kan je transformaties teweeg brengen. Bij anderen maar vooral ook bij jezelf. Want: welk verhaal vertel jij jezelf waardoor je nog niet durft te stralen? Hoe kan je jouw verhaal herschrijven en in een nieuwe identiteit stappen, zonder je verleden tekort te doen? Lotte helpt je loskomen van niet-helpende oude verhalen.

 

Zelf is ze hierdoor klachtenvrij na 12 jaar last te hebben gehad van de chronische ziekte reuma, en er is niks zweverigs aan. Lotte is namelijk oud-topsporter en gewend om te bikkelen. Ze kan als geen ander overbrengen hoe jij een mindset kunt ontwikkelen die je verder helpt. De basis voor zelfvertrouwen

Kies voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

In twee dagen maak je niet alleen een complete mindset shift, maar zal je ook gaan ontdekken en voelen wat je tegenhoudt om te gaan stralen.

 

We hebben plek voor 8 deelnemers die bereid zijn hun masker af te zetten en zowel tijdens als na deze tweedaagse volledig willen gaan voor hun dromen en doelen.

 

Na deze tweedaagse voel je: Ik vind het spannend en ik doe het toch.

"Bedankt dat ik er bij mocht zijn en dat jullie het zo fijn en mooi gedaan hebben. Dank voor wie jullie zijn. Bijzonder dat de radio op de terugweg liedjes koos die bij het weekend paste. Dus ik heb nog veel en heel hard meegezongen! Bedankt voor het mooie weekend.

Hanneke

"Ik snap dat jullie het promoten als een tweedaagse training Straalangst, maar dit gaat zoveel dieper. Het voelt als een reünie met mezelf. Ik loop de deur weer uit, hand in hand met mijn BFF."

Marike

Een weekend, helemaal in je eigen bubbel. Een enorm cadeau aan jezelf!

Heb je er al zin in?! Wij wel! Op 20 & 21 maart ga je:

 • Je twijfels, angsten en schaamte overboord gooien om in de spotlight te stappen.

 • Inzien wat je (onbewust) tot nu toe heeft tegengehouden om je plek te pakken. 

 • Leren hoe je met je eigen taalgebruik je mindset kan versterken.

 • Rust, zelfvertrouwen en trots ervaren.

 • Lekker eten, leuke mensen ontmoeten en heel veel leren over jezelf.

Nieuwe Ebbingestraat 53, Groningen -2160

Wil je bellen om te kijken of deze tweedaagse voor jou geschikt is? Dat kan. Plan direct een gesprek in via de digitale agenda!

Je zit nergens aan vast en wij zullen je eerlijk adviseren of deze training past bij jou.

Paula & Lotte.jpg

Wat anderen zeggen over de tweedaagse:

"Ik dacht altijd dat ik last had van faalangst, straalangst kende ik niet eens. Wie is er nou bang om te stralen? Nou dat was ik dus. Het weekend was mooi, confronterend, zwaar, emotioneel en zorgde voor zo ontzettend veel inzichten. Elke dag durf ik nu een beetje meer te stralen."

Stephanie de Geus

"De straalangst 2 daagse was een bijzonder en een leerzaam weekend. Op een mooie locatie in de binnenstad van Groningen en in een kleine setting van leuke mensen waarbij ik me veilig en vertrouwd durfde te voelen.

 

Ik stond voor een paar spannende belangrijke keuzes in mijn leven. Door de oefeningen, de gesprekken en de dynamiek heb ik handvatten gekregen om daar mee bezig te gaan.

 

Dit weekend was voor mij het juiste duwtje in mijn rug om een paar dagen later de stappen te maken naar meer zelfliefde."

Henk Baalmans

"Het weekend was inspirerend en heel bijzonder. Lotte en Paula hadden het erg goed georganiseerd. Met lekker eten/drinken, bijzondere en uitdagende oefeningen en vooral een veilige omgeving en sfeer om van je straalangst af te komen. Het weekend is echt een aanrader!"

Nienke Geres

"Het weekend straalangst is boven mijn verwachtingen uitgestegen. Het heeft mij het laatste zetje gegeven om bepaalde zaken van mijzelf te confronteren en aan te pakken, verder heeft het mij vooral gemotiveerd om te gaan durven stralen!"

Toevoeging: Een aantal weken na de tweedaagse is Sitaya gestart met haar stichting, Growing Spirits Foundation. Ze vond het spannend om haar persoonlijke verhaal out there te brengen. Opgegroeid met een drugsverslaafde ouder en daardoor gemis aan ondersteuning. Deze ondersteuning biedt zij nu via de stichting aan jongeren die in dezelfde situatie opgroeien. Wij zijn MEGA trots op Sitaya!

Sitaya Zomer

Dit was alle info, de rest ontdek je tijdens de tweedaagse training. Nu is het aan jou om te beslissen.

Veelgestelde vragen

Hoe gaan we om met Corona?


Gedurende de training zullen wij de regels van het RIVM in acht nemen. Voldoende desinfectie middel en mondkapjes zijn aanwezig. Op de locatie is voldoende ruimte om 1,5 meter afstand te houden. We vertrouwen hierin ook op jouw gezond verstand als deelnemer. Mocht de training i.v.m. de Corona richtlijnen van het RIVM niet door kunnen gaan in het weekend van 20 & 21 maart dan krijg je, zonder extra kosten, een plek tijdens een van de volgende Straalangst tweedaagses. Dit geldt ook als jij of een van je huisgenoten in quarantaine moeten blijven. Wij nemen dit risico voor onze rekening. Je loopt dus geen enkel financieel risico, wij garanderen je een plek.
Kan ik in meer dan 3 termijnen betalen?


In principe is het niet mogelijk om in meer dan drie termijnen te betalen, maar..... Wij vinden het eeuwig zonde als dat de reden vormt om niet deel te nemen. Is geld je enige bezwaar en wil je echt heel graag meedoen? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier om te overleggen over de mogelijkheden.
Ik ben onder behandeling bij een psycholoog of psychiater (geweest). Is de tweedaagse wel geschikt voor mij?


Om een goed antwoord te geven op deze vraag, kunnen we het best even bellen. Ben je in het verleden in therapie geweest, dan hoeft dit namelijk geen enkele belemmering te vormen voor jouw deelname. Regelmatig krijgen we zelfs te horen dat deze twee dagen meer in beweging hebben gezet dan vele gesprekken bij een psycholoog, omdat we zo anders naar jouw situatie kijken. Als voorbereiding op de tweedaagse training, ontvangt iedere deelnemer een uitgebreid intake formulier. Hier kan je alles aan ons doorgeven waarvan jij vindt dat we het vooraf moeten weten. Zo kunnen we je optimaal begeleiden. Echter, wij zijn geen psycholoog dan wel psychiater en willen ook niet die pet opzetten. Ben je op dit moment in behandeling en twijfel je? Neem dan even contact met ons op om te overleggen. Bespreek ook gerust met jouw behandelaar dat je graag aan deze tweedaagse wil meedoen. Samen komen we ongetwijfeld tot een goede beslissing.
Ik wil heel graag meedoen maar ik kan niet twee hele dagen helemaal naar Groningen komen!


Er is altijd een excuus te verzinnen om iets NIET te doen. Gezin, afstand, kosten, moeite die je moet nemen. Wij gaan je niet overhalen maar besef: als jij dit echt wil, dan zijn dit allemaal smoesjes om maar niet te komen. Plus: dan ben je aan het goede adres om hier voor eens en voor altijd mee af te rekenen. Deelnemen aan deze tweedaagse training, is een eerste keuze voor jezelf. Er valt altijd iets te regelen met opvang, reistijd, overnachting in Groningen, geld etc.
Ik kan niet op 20 + 21 maart, komen er nieuwe data?


YESS! De eerstvolgende mogelijkheid is op 24 & 25 april in Groningen! Zodra er meer data bekend zijn, zullen we dit communiceren. Onze ambitie is om vanaf Q2 2021 de tweedaagse trainingen ook in andere steden te gaan geven, op doordeweekse dagen. Stuur ons even een berichtje via het contactformulier als we jou op de hoogte moeten houden voor nieuwe data, dat doen we graag :-)
Ik wil voorlopig liever alleen online trainingen volgen, kan dat ook?


De tweedaagse training geven we alleen offline, in (hele) kleine groepen van maximaal 8 deelnemers. Wil je online aan de slag? Dat kan! Ga via het menu naar Trainingen > Online Straalangst Mastery en maak voor €27,- kennis met onze werkwijze. LET OP: De Online Straalangst Mastery is GEEN vervanging van de offline tweedaagse. De online training is one-size-fits-all en je zal zelfstandig aan de slag gaan. De impact van de offline tweedaagse is daarom vele malen groter. De Online Straalangst Mastery is een fijne training om eerste stappen te zetten en vormt een mooie voorbereiding op de offline tweedaagse. De trainingen kunnen los van elkaar gevolgd worden.