Tweedaagse Straalangst
23 & 24 januari 2021

Wat als het lukt?

 

Faalangst kennen we allemaal: de angst voor wat er gebeurt als iets niet lukt. Maar hoe zit het met Straalangst? Wat gebeurt er als datgene wat je wil, wél lukt? Vaak zijn de gevolgen daarvan veel spannender! 

Daarom hou je jezelf liever klein, uit angst voor wat er gebeurt als iets wel succesvol wordt.

 

Het weerhoudt je ervan om je dromen en doelen écht na te jagen.

En om te gaan staan voor wat voor jou belangrijk is. Of dat nu zakelijk is, of privé.

“Daar heb jij toch geen last van? Je komt zo zeker over en bent toch lekker op dreef?” is wat ik vaak te horen kreeg. Maar diep van binnen was er altijd iets wat mij onbewust tegenhield om volledig te zijn wie ik ben.

Zie daar mijn behoefte aan deze training. Nou, ik kan het je aanraden. Wat een cadeau! Verguld met een hart vol liefde voor mezelf  en voor wat ik heb te doen in deze wereld, ben ik stralend naar huis gegaan."

Jeltje Weijer Greidanus

Kindercoach

Merk je dat je:

 • Constant de mening van anderen in je achterhoofd hoort?

 • Onbewust op zoek bent naar bevestiging, dat je het goed doet? Van klanten, collega's of dierbaren om je heen?

 • Je laat beïnvloeden in je doen en laten door mensen die (in het verleden) veel invloed op je hebben (gehad)? Een oude werkgever, een ex-relatie, vrienden of ouders?

Ervaar je dat je:

 • Soms lekker in een flow zit en dan ineens weer terug valt?

 • Jezelf regelmatig veroordeelt omdat iets nog niet goed genoeg of nog niet af is?

 • De neiging hebt gemakkelijk blijven hangen in dat wat niet goed gaat?

 • Jezelf wil bewijzen aan iets of iemand? Maar aan wie en waarom, dat is vaag...

En ben je er aan toe om:

 • Uit de schaduw te stappen, ook al is het nog spannend of eng?

 • Zonder schuldgevoel jezelf te laten zien? 

 • De handrem er vanaf te halen?

Dan is de tweedaagse voor jou! 

23 & 24 januari 2021

Nieuwe Ebbingestraat 53 

Groningen

10:00 – 16:00, inclusief uitgebreide lunch

€697,- ex. btw

* Betaling in 2 of 3 termijnen is ook mogelijk via onderstaande link

** Wil je in meer termijnen betalen, neem dan contact op.

Tijd om je twijfels en angst overboord te gooien.

In twee dagen maak je niet alleen een complete mindset shift, maar zal je ook gaan ontdekken en voelen wat je tegenhoudt om te gaan stralen.

 

We hebben plek voor 8 deelnemers die bereid zijn hun masker af te zetten en zowel tijdens als na deze tweedaagse volledig willen gaan voor hun dromen en doelen.

 

Na deze tweedaagse voel je: Ik vind het spannend en ik doe het toch.

"Bedankt dat ik er bij mocht zijn en dat jullie het zo fijn en mooi gedaan hebben. Dank voor wie jullie zijn. Bijzonder dat de radio op de terugweg liedjes koos die bij het weekend paste. Dus ik heb nog veel en heel hard meegezongen! Bedankt voor het mooie weekend.

Hanneke v/d Meer

"Ik snap dat jullie het promoten als een tweedaagse training Straalangst, maar dit gaat zoveel dieper. Het voelt als een reünie met mezelf. Ik loop de deur weer uit, hand in hand met mijn BFF."

Marike

Heb je er al zin in?! Wij wel! Op 23 & 24 januari ga je:

 • Je twijfels, angsten en schaamte overboord gooien om in de spotlight te stappen.

 • Inzien wat je (onbewust) tot nu toe heeft tegengehouden om je plek te pakken. 

 • Leren hoe je met je eigen taalgebruik je mindset kan versterken.

 • Rust, zelfvertrouwen en trots ervaren.

 • Lekker eten, leuke mensen ontmoeten en heel veel leren over jezelf.

Een weekend, helemaal in je eigen bubbel. Een enorm cadeau aan jezelf!

Wie zijn de coaches?

Paula Dillema

Paula Dillema (42) is al meer dan 20 jaar ondernemer en ervaren systemisch coach. Terugkerende blokkades, gewoonten, emoties en vastlopen in steeds dezelfde situatie, niet voor jezelf durven op te komen, het moeilijk vinden om zichtbaar te worden…

 

Het zijn stuk voor stuk voorbeelden die in de meeste gevallen voortkomen uit je systeem. Paula nodigt je uit om jezelf recht in de ogen aan te kijken en het ‘echte’ gesprek met jezelf te voeren.

 

Paula werkt het liefst op het niveau waarvan je weet dat je iets te doen hebt, maar waarbij je het moeilijk vindt om daar daadwerkelijk naartoe te gaan. Deze diepere laag brengt je uiteindelijk dichter bij jezelf.

Lotte Gerland

Lotte Gerland (29) is storytelling specialist en verliefd op inspirerende verhalen die op cruciale momenten in iemands leven een verschil kunnen maken. Ze gelooft dat er achter ieder gezicht een inspiratiebron schuilt. 

 

Het is jouw authentieke verhaal dat inspireert en anderen kan helpen. Door je verhalen die je vertelt, kan je transformaties teweeg brengen. Bij anderen maar vooral ook bij jezelf. Want: welk verhaal vertel jij jezelf waardoor je nog niet durft te stralen?

Als oud-topsporter kan Lotte als geen ander overbrengen hoe jij een mindset kunt ontwikkelen die je verder helpt. De basis voor zelfvertrouwen

Ik dacht altijd dat ik last had van faalangst, straalangst kende ik niet eens. Wie is er nou bang om te stralen? Nou dat was ik dus. Het weekend was mooi, confronterend, zwaar, emotioneel en zorgde voor zo ontzettend veel inzichten. Elke dag durf ik nu een beetje meer te stralen.

Stephanie de Geus

Wil je bellen om te kijken of deze tweedaagse voor jou geschikt is? Dat kan. Laat het ons weten, dan plannen we een gesprek.

Je zit nergens aan vast en wij zullen je eerlijk adviseren of deze training past bij jou.

Hoe gaan we om met Corona?

 • Gedurende de training zullen wij de regels van het RIVM in acht nemen. Voldoende desinfectie middel en mondkapjes zijn aanwezig. Op de locatie is voldoende ruimte om 1,5 meter afstand te houden. We vertrouwen hierin ook op jouw gezond verstand als deelnemer. 

 • Mocht de training i.v.m. Corona niet door kunnen gaan in het weekend van 23 & 24 januari  dan krijg je, zonder extra kosten, een plek tijdens een van de volgende Straalangst tweedaagses.

Geen financieel risico, wij garanderen je een plek tijdens een later weekend mocht je ziek worden.

Het weekend was inspirerend en heel bijzonder. Lotte en Paula hadden het erg goed georganiseerd. Met lekker eten/drinken, bijzondere en uitdagende oefeningen en vooral een veilige omgeving en sfeer om van je straalangst af te komen. Het weekend is echt een aanrader!

Nienke Geres

Dit was alle info, de rest ontdek je tijdens de tweedaagse training. Nu is het aan jou om te beslissen: is de tijd rijp om jezelf niet langer tegen te houden en voorbij te gaan aan jouw blokkades?