Waarom zou iemand naar mij willen luisteren?

Wat zullen mensen er van denken?

Wat weet ik er nou van?

Wie zit er op mij te wachten?

Ben ik wel goed genoeg?

Soms kan je het beide voelen:

Help, wat als ik faal? En : Help, wat als het lukt?

Paula en Lotte Straalangst.jpg
Tweedaagse Straalangst
Reserveer NU je plek voor 2022!

Wat als het lukt?

 

Faalangst kennen we allemaal: de angst voor wat er gebeurt als iets niet lukt. Maar hoe zit het met Straalangst? Wat gebeurt er als datgene wat je wil, wél lukt? Vaak zijn de gevolgen daarvan veel spannender! 

“Daar heb jij toch geen last van? Je komt zo zeker over en bent toch lekker op dreef?” is wat ik vaak te horen kreeg. Maar diep van binnen was er altijd iets wat mij onbewust tegenhield om volledig te zijn wie ik ben.

Zie daar mijn behoefte aan deze training. Nou, ik kan het je aanraden. Wat een cadeau! Verguld met een hart vol liefde voor mezelf  en voor wat ik heb te doen in deze wereld, ben ik stralend naar huis gegaan."

Jeltje Weijer Greidanus

Kindercoach

Herken jij?

 • Je houdt jezelf klein een weet dat er veel meer in je zit dan dat je er uit haalt.

 • Je bedenkt alles vanuit je hoofd maar met je gevoel kan je er niet altijd bij.

 • Je wil je bewijzen en moet presteren om ertoe te doen.

 • Je hoort de mening van anderen in je achterhoofd.

 • Onbewust ben je op zoek naar bevestiging dat je het goed doet. Van klanten, collega's, vrienden of familie.

 • Soms zit je in een lekkere flow en dan val je ineens terug.

 • Je veroordeelt jezelf regelmatig omdat iets nog niet goed genoeg of nog niet af is.

 • Je laat beïnvloeden in je doen en laten door wat anderen vinden (of wat jij denkt dat zij zullen vinden).

 • Je vindt het spannend om in het middelpunt te staan.

 • Je struggled met onzekerheid.

 • Je bedenkt gemakkelijk om iets niet te doen en staat daardoor berekenend in het leven.

En wil jij?

 • Je vrijer voelen. Niet alsmaar willen controleren hoe mensen je 'zien' of hoe je overkomt.

 • Zonder schuldgevoel voor jezelf kiezen, durven stralen en genieten van klein en groot succes.

 • Uit de schaduw stappen, ook al is het nog spannend.

 • De handrem van je leven afhalen. Het leven mag soepeler en speelser aanvoelen.

 • Oude patronen inzien en doorbreken.

 • Jezelf zelfverzekerder voelen en vanuit overgave en vertrouwen, gedurfdere keuzes maken.

 • Relaxter in je baan of onderneming zitten.

 • Beter voor jezelf zorgen.

 • Vaker voor jezelf kiezen, ruimte geven aan wat echt belangrijk voor je is. Meer rust in je hoofd.

 • Stoppen met uitstellen. Zelfverzekerd en voluit leven.

 • Weer durven dromen, mogelijkheden zien en voelen.

Dan is de tweedaagse voor jou!

Gemiddelde boordeling van 8,7

Data 2022: 

29 & 30 januari

26 & 27 maart

14 & 15 mei

10:00 – 16:00, inclusief uitgebreide lunch van Brownies & Downies

€697,- ex. btw

* Betaling in 2 of 3 termijnen is ook mogelijk via onderstaande link

** Wil je in meer termijnen betalen, neem dan contact op.

Tijd om je twijfels en angst overboord te gooien.

Nieuwe Ebbingestraat 53, Groningen -2160

Wie zijn de coaches?

Paula Dillema

Paula Dillema (42) is al meer dan 20 jaar ondernemer en ervaren systemisch coach. Terugkerende blokkades, gewoonten, emoties en vastlopen in steeds dezelfde situatie, niet voor jezelf durven op te komen, het moeilijk vinden om zichtbaar te worden…

 

Het zijn stuk voor stuk voorbeelden die in de meeste gevallen voortkomen uit je systeem. Paula nodigt je uit om jezelf recht in de ogen aan te kijken en het ‘echte’ gesprek met jezelf te voeren.

 

Paula werkt het liefst op het niveau waarvan je weet dat je iets te doen hebt, maar waarbij je het moeilijk vindt om daar daadwerkelijk naartoe te gaan. Deze diepere laag brengt je uiteindelijk dichter bij jezelf.

Lotte Gerland

Lotte Gerland (29) is storytelling & straalangst specialist. Ze is verliefd op inspirerende verhalen die op cruciale momenten in iemands leven een verschil kunnen maken

 

Door je verhalen die je vertelt, kan je transformaties teweeg brengen. Bij anderen maar vooral ook bij jezelf. Want: welk verhaal vertel jij jezelf waardoor je nog niet durft te stralen? Hoe kan je jouw verhaal herschrijven en in een nieuwe identiteit stappen, zonder je verleden tekort te doen? Lotte helpt je loskomen van niet-helpende oude verhalen.

 

Zelf is ze hierdoor klachtenvrij na 12 jaar last te hebben gehad van de chronische ziekte reuma, en er is niks zweverigs aan. Lotte is namelijk oud-topsporter en gewend om te bikkelen. Ze kan als geen ander overbrengen hoe jij een mindset kunt ontwikkelen die je verder helpt. De basis voor zelfvertrouwen

Kies voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Stephanie de Geus

In twee dagen maak je niet alleen een complete mindset shift, maar zal je ook gaan ontdekken en voelen wat je tegenhoudt om te gaan stralen.

 

We hebben plek voor 6 deelnemers die bereid zijn hun masker af te zetten en zowel tijdens als na deze tweedaagse volledig willen gaan voor hun dromen en doelen.

 

Na deze tweedaagse voel je: Ik vind het spannend en ik doe het toch.

"Bedankt dat ik er bij mocht zijn en dat jullie het zo fijn en mooi gedaan hebben. Dank voor wie jullie zijn. Bijzonder dat de radio op de terugweg liedjes koos die bij het weekend paste. Dus ik heb nog veel en heel hard meegezongen! Bedankt voor het mooie weekend.

Hanneke

"Ik snap dat jullie het promoten als een tweedaagse training Straalangst, maar dit gaat zoveel dieper. Het voelt als een reünie met mezelf. Ik loop de deur weer uit, hand in hand met mijn BFF."

Marike

Een weekend, helemaal in je eigen bubbel. Een enorm cadeau aan jezelf!

Heb je er al zin in?! Wij wel! Je gaat twee dagen aan de slag met:

 • Je twijfels, angsten en schaamte overboord gooien om in de spotlight te stappen.

 • Inzien wat je (onbewust) tot nu toe heeft tegengehouden om je plek te pakken. 

 • Leren hoe je met je eigen taalgebruik je mindset kan versterken.

 • Rust, zelfvertrouwen en trots ervaren.

 • Lekker eten, leuke mensen ontmoeten en heel veel leren over jezelf.

Nieuwe Ebbingestraat 53, Groningen -2160

Wil je bellen om te kijken of deze tweedaagse voor jou geschikt is? Dat kan. Plan direct een gesprek in via de digitale agenda!

Je zit nergens aan vast en wij zullen je eerlijk adviseren of deze training past bij jou.

Paula & Lotte.jpg

Wat anderen zeggen over de tweedaagse:

"Ik dacht altijd dat ik last had van faalangst, straalangst kende ik niet eens. Wie is er nou bang om te stralen? Nou dat was ik dus. Het weekend was mooi, confronterend, zwaar, emotioneel en zorgde voor zo ontzettend veel inzichten. Elke dag durf ik nu een beetje meer te stralen."

Stephanie de Geus

"De straalangst 2 daagse was een bijzonder en een leerzaam weekend. Op een mooie locatie in de binnenstad van Groningen en in een kleine setting van leuke mensen waarbij ik me veilig en vertrouwd durfde te voelen.

 

Ik stond voor een paar spannende belangrijke keuzes in mijn leven. Door de oefeningen, de gesprekken en de dynamiek heb ik handvatten gekregen om daar mee bezig te gaan.

 

Dit weekend was voor mij het juiste duwtje in mijn rug om een paar dagen later de stappen te maken naar meer zelfliefde."

Henk Baalmans

"Het weekend was inspirerend en heel bijzonder. Lotte en Paula hadden het erg goed georganiseerd. Met lekker eten/drinken, bijzondere en uitdagende oefeningen en vooral een veilige omgeving en sfeer om van je straalangst af te komen. Het weekend is echt een aanrader!"

Nienke Geres

"Het weekend straalangst is boven mijn verwachtingen uitgestegen. Het heeft mij het laatste zetje gegeven om bepaalde zaken van mijzelf te confronteren en aan te pakken, verder heeft het mij vooral gemotiveerd om te gaan durven stralen!"

Toevoeging: Een aantal weken na de tweedaagse is Sitaya gestart met haar stichting, Growing Spirits Foundation. Ze vond het spannend om haar persoonlijke verhaal out there te brengen. Opgegroeid met een drugsverslaafde ouder en daardoor gemis aan ondersteuning. Deze ondersteuning biedt zij nu via de stichting aan jongeren die in dezelfde situatie opgroeien. Wij zijn MEGA trots op Sitaya!

Sitaya Zomer

Dit was alle info, de rest ontdek je tijdens de tweedaagse training. Nu is het aan jou om te beslissen.

Veelgestelde vragen

What is I am Entrepreneur


I am Entrepreneur is more than a passion project of Priyam Sharma, started after seeing the need to respect entrepreneurs and help create an entrepreneuial community. The aim is to spread literacy, respect and value for entrepreneurs and the efforts they put in.The platform publishes bigger stories of entrepreneurs across all walks of life across 50 niches. Our website is viewed and explored by audiences across 10 countries.
What value I will get if I get featured ?


A feature from registered publishing agency for career development and an access to our consulting connective to build meaningful relations and work with clients on consulting level to provide your services and expertise.
How does it work?


Each edition would comprise of 10 names that are shortlisted using a 8 point criteria.The list would comprise of business leaders and entrepreneurs around the globe.The stories are to cover the experiences of entrepreneurs and what makes them where they stand today. At Hype It Desi, we believe in stories and commitments, hence we commit to create an edition where one story is different from another contributing to the motive of the edition.
“Hype It Desi believes in a happy publishing policy” What does it mean ?


At Hype It Desi, we publish stories with one motive-- to tell your story so it reaches a global audience. We all wish to be heard, We make that happen for you. In this process we don’t expect people with a huge social media presence to share our features if they feel like it due to their personal commercials.However, our team put in efforts curating these stories, we hope to see you commenting and liking them.
How can I be published ?


For the first edition of each list, If we see a value in your profile that fits our criteria we will contact you. However, for a subsequent list you would be required to be nominated by someone in professional capacity. Your friends and family members cannot nominate you. For most lists, your business needs to be a registered business to meet the eligibility requirement ?
Will you feature a small businesses page?


Yes, we will be featuring business pages too. There would be separate editions for the same.
Hype It Desi deals with businesses, what services do you provide ?


We provide shoutout services to businesses by reviewing your brand's product/service by asking people how they feel about the experience that your brand offers through the use of real-life testimonies of social media creatives. ​Not limited to this, our creative marketing solutions help you connect your brand to your audience on a personal level. As once said." Good marketing stands out, but the best marketing does not feel like you are marketing" We make that happen for you, so the audience connects to your business on a personal level and at an experience that you are offering through human centric stories. We connect you to experts globally. We are an organisation that help startup's
Who do we help ?


Hype It Desi helps entrepreneurs because it understands the efforts that go into starting a business.This includes entrepreneurs in various stages of their entrepreneurial journey by helping them connect to experts with decades of experience in the relevant field on a consulting level to review your business. We have a solution for what you need, because we are one of you.