179A2274.jpg

Ontdek de kracht van
jouw verhaal

Mensen willen werken met echte mensen. Mensen kopen door verhalen.

Mensen kopen op basis van emotie. Verhalen creëren emotie.

Wat is het verhaal dat jou onderscheidend maakt?

Maxine Kromopawiro.jpg

Maxine Kromopawiro, Stay Creative With Paper

Miriam Mum to be.jpg

Miriam Jansma, Mum2B (doula)

 

Voel je zelfverzekerd in het delen jouw persoonlijke verhaal en expertise.

 

Durf zichtbaar te worden, voorbij je belemmeringen, en maak meer impact met jouw verhaal.

Trek je lievelingsklanten aan door jezelf authentiek te presenteren.

PERSOONLIJK STORYTELLING TRAJECT OP MAAT

De offline VIP Dag, die centraal staat in het traject, wordt altijd op maat ontwikkeld, n.a.v. een uitgebreide intake. Tijdens deze intake worden doelen vastgesteld op vier niveau's: kunnen, weten, voelen & gedrag.

 

Vanuit mijn marketing / communicatie achtergrond help ik jou je persoonlijke (business) verhaal in te gaan zetten. De focus hierbij ligt op storytelling, communicatie en mindset.

Aisha Tauran Mind your Blissness vip dag

"Enorm bedankt voor deze dag. Er is veel in gang gezet en dat voelt heftig en bevrijdend tegelijk. Dankjewel voor de ruimte die er mocht zijn voor het afbrokkelen van mijn muur."

Aisha Tauran

Mind Your Blissness

Aisha Tauran.JPG

Wat anderen zeggen over het VIP Traject

"Eén dag, een muur vol post-its en uiteindelijk puzzelstukjes van al je eigen verhalen die op z'n plek vallen!

 

Lotte is op een prettige, supportive manier aanwezig en neemt geen genoegen met de mind-fucks die je jezelf voor houdt, daar breek je dus dwars door heen.

 

Het resultaat is een schat aan input uit jezelf hoe jij je verhalen in kunt zetten voor je bedrijf."

Annelies Bondo

Coach voor moeders

Annelies Bondo.jpg

"Hoewel ik al veel online vertelde over mezelf, was ik toch onzeker. Ben ik wel uniek genoeg? Wat heb ik nou te vertellen?

Tijdens de training van Lotte zijn er dingen op z’n plek gevallen voor mij als onderneemster én als persoon. De VIP dag was praktisch en diepgaand.

 

Echt een dikke vette aanrader voor elke ondernemer die met meer zelfvertrouwen haar unieke verhaal wil vertellen."

Janneke Ananias

De Nieuwe Marketeer

Janneke Ananias de Nieuwe Marketeer.jpg

"Lotte heeft me onwijs geholpen bij het vinden van mijn rode draad. Zowel binnen mijn busi-ness als mijn persoonlijke verhaal. 

 

Voorafgaand wist ik wel wat zo een beetje de keywords waren die mij omschreven, maar de verbindingen waren voor mij nog een vaag begrip.

Na de VIP Dag weet ik mijzelf veel beter te profileren en vooral uit te spreken over mijn eigen waardes."

Donna van West

Videograaf & Grafisch ontwerper

Donna%20van%20West_edited.jpg

Donna van West

Videograaf & Grafisch ontwerper

SPECIAAL VOOR ONDERNEMERS,

DIT 3 MAANDEN TRAJECT IS VOOR JOU ALS:

 • Je jouw bedrijf bent gestart vanuit een diepe persoonlijke overtuiging en / of life changing gebeurtenis.
   

 • Je voelt dat het tijd is om jouw persoonlijke verhaal met de wereld te gaan delen, maar je moet over een drempel en weet niet goed 'hoe dan'?! Hoe zet ik mijzelf neer als personal brand
   

 • Je wil leren hoe je ervoor zorgt dat jouw verhaal geen 'zielig' verhaal wordt, maar je kennis en ervaring op een persoonlijke, waardevolle manier doorgeven.
   

 • Je wil zien wat de rode draad is in jouw verhaal, een kapstok waaraan je jouw marketing / communicatie kan 'ophangen'. Hoe positioneer jij jezelf in de markt.
   

 • Je naar huis wil gaan met lifetime input aan content ideeën voor jouw posts, blogs, vlogs, podcasts en/of mails. Je leert uit welke onderdelen je verhaal bestaat en hoe je hiermee naar buiten kunt treden in je marketing / communicatie. Ik beloof je dat jij nooit meer zonder verhalen zit voor jouw communicatie uitingen wanneer je alle stappen volgt!

 • Je een complete mindshift wil maken in hoe jij naar jouw verhaal kijkt. Je bent bereid je masker af te zetten en samen je muurtje af te brokkelen. Je wil tijdens en na deze dag all-in gaan voor datgene wat jij te doen hebt.

Neem vrijblijvend contact op om te kijken of het Storytelling VIP Traject bij jou past.

Storytelling inzetten voor je bedrijf.jp
Zichtbaar worden.jpg
Online zichtbaarheid.jpg
Missie visie bedenken.jpg
Persoonlijke ontwikkeling.jpg
Persoonlijk leiderschap.JPG
Persoonlijk leiderschap.jpg
Doorbraak naar succes.jpg
Persoonlijke groei.jpg
Mijn verhaal vormgeven.jpg
Muur afbrokkelen.jpg

Stephanie de Geus
Story Sparks

IMG_7613.jpg

JOUW VIP TRAJECT IN 5 STAPPEN

1. Een digitaal intake formulier (20 minuten) + een online kennismakingsgesprek (30-60 minuten) zodat ik jouw VIP Traject en Trainingsdag helemaal op maat kan samenstellen!

2. Twee coach calls (+/- 90 min), oefeningen & online leeromgeving voorafgaand aan de offline dag.
 
3. De trainingsdag! Van 09:30 tot 16:30 gaan we samen aan de slag. Je bent van harte welkom in Groningen. 

4. Twee coach calls (+/- 90 min), oefeningen & online leeromgeving na de offline trainingsdag, om alle opgedane kennis en inzichten te implementeren.

 

5. Drie maanden lang exclusief al je vragen stellen via WhatsApp (reactie binnen kantooruren)

In overleg beslissen we of je de Tweedaagse Straalangst voor of na de 1:1 trainingsdag volgt! Vaak voorafgaand.

Jacobien de Haan
Lifecoach & Mediator

BOEK NU JOUW STORYTELLING VIP TRAJECT

Jouw investering voor het VIP Traject is €3400,- ex. BTW

Dit is inclusief de Tweedaagse Straalangst (€697,-)

 

Wil je overleggen om te kijken of het VIP Traject bij jou past? Dat is geen probleem. Laat je gegevens achter via de knop hieronder!

Heb je behoefte aan meer termijnen?  Geen probleem! Neem contact op voor een betalingsafspraak op maat.

"Wat je ook aan het doen ben, wie je bent of waar je naar toe wil: het is zo belangrijk om af en toe eens stil te staan bij jezelf. Waarom doe je wat je doet? Welk verhaal vertel je tegen jezelf over jezelf? Of over jezelf tegen anderen?

 

Lotte helpt je bewust worden over je eigen story. Echt heel bijzonder. Ze kan luisteren als geen ander en blijft onbevooroordeeld. Je bent een pracht mens. Als je dit leest, niet wachten. Een VIP dag met Lotte kan ik iedereen aanraden. Stuur haar een berichtje, ze heeft iets moois voor je in petto! Dank je wel Lotte."

Ronald Bogaerds 

Bestseller auteur Streetsmart Sales

Ronald Bogaerds.jpg

Sarah Meloni 
Essentietherapeut

VIP TRAJECT IN SAMENWERKING MET PAULA DILLEMA

Paula Dillema (42) is al meer dan 20 jaar ondernemer en ervaren systemisch coach. Tijdens de offline VIP Dag draait ze 1,5 uur mee om gezamenlijk in te zoomen op de punten waarop je vastloopt. Onze ervaring is namelijk dat er vaak een blokkade is waarom zichtbaar worden en je verhaal vertellen, nog niet zo gaat als dat jij dat wil. En dat heeft vaak werkelijk niets met zakendoen te maken. 

We komen allemaal voort uit een systeem. Je gezin van herkomst, je huidige relatie of gezin. Het team waarin je werkt. Je vriendengroep. De buurt waarin je woont. Eigenlijk is alles waarin we ons bewegen een systeem te noemen. Je kunt een systeem beschrijven als de plaats die je (al dan niet) inneemt ten opzichte van een ander.

Paula Dillema Business & Zo.jpg

Terugkerende blokkades, gewoonten, emoties en vastlopen in steeds dezelfde situatie, niet voor jezelf durven op te komen, het moeilijk vinden om zichtbaar te worden… het zijn stuk voor stuk voorbeelden die in de meeste gevallen voortkomen uit je systeem.

Uniek aan het VIP Traject is dan ook dat je de kans krijgt om een complete mindshift te maken in hoe jij naar jouw verhaal kijkt. De Tweedaagse Straalangst Training is een groepstraining en geven we samen. Ben jij bereid je masker af te zetten en zowel tijdens en na deze dagen all-in te gaan voor datgene wat jij te doen hebt?

De sessie met Paula & de Straalangst Tweedaagse zit bij de prijs inbegrepen.

365 dagen succesvol.png

Paula is o.a. senior coach (coach van de coaches) bij 365 Dagen Succesvol. Het bedrijf van David de Kock en Arjan Vergeer die samen de missie hebben om van Nederland het gelukkigste land van de wereld te maken.

Ik denk graag met je mee, 30 minuten gratis en vrijblijvend!

Wat anderen zeggen over het VIP Traject

"De VIP Dag heeft me veel meer richting gegeven. Ik kende mijn eigen verhaal maar wilde sturing omdat ik de afgelopen jaren niet echt vooruit kwam.

 

Het was heel verhelderend om samen met Lotte in verschillende stappen naar mijn verhaal te kijken. Het werkte in feite als een soort filter waardoor ik helder kreeg waar ik nu echt aandacht aan wilde besteden en welke vervolgstappen ik wilde zetten.

 

Mijn kernboodschap werd door de verschillende oefeningen duidelijk: gouden tranen laten glinsteren!

 

En het heeft me in gang gezet want na de trainingdag voelde ik me vrijer en rustiger in mijn hoofd om door te gaan met mijn verhaal als kracht."

Esther Sastromedjo 

Mijn Gouden Traan

Esther Sastromedjo Mijn Gouden Traan 4.j

"Als schrijfcoach en redacteur ben ik altijd bezig met de verhalen van anderen. Zelf bleef ik liever achter de schermen, maar naarmate ik me ontwikkel als ondernemer word ik steeds zichtbaarder. 

Lotte stelde me direct op mijn gemak, de training voelde heel vertrouwelijk. Ook weet ze op de juiste momenten de juiste vragen te stellen én door te vragen. Al snel hingen de muren vol met post-its, en achter elke post-it schuilde een verhaal. Ook heb ik oude verhalen die ik mezelf vertelde en die mij niet dienden, achter me kunnen laten.

Voortaan heb ik inspiratie genoeg voor mijn social media posts, die net iets dieper gaan dan hiervoor, waarbij ik meer van mezelf laat zien en me kwetsbaar durf op te stellen. Ik houd mezelf niet meer klein maar laat mijn verhaal groeien!"

Eveline Broekhuizen 

Schrijfcoach & Redacteur

Eveline Broekhuizen.jpg

"De VIP Dag bij Lotte is eigenlijk niet in woorden te vatten. Maar als ik dat toch moet proberen: Lotte bereidt de dag ontzettend goed voor door een vragenlijst en een (online) gesprek voor af waardoor de dag zelf helemaal op jou is afgestemd.

 

Lotte vraagt door en neemt geen genoegen met 'makkelijke' antwoorden. Maar ze voelt ook goed aan of er nog een diepere laag zit onder het verhaal wat je haar en waarschijnlijk ook jezelf vertelt.

 

De oefeningen die ze doet om bij die diepere laag te komen zijn wat mij betreft ongelofelijk doeltreffend en geven veel inzicht, maar daarnaast ziet Lotte ook de grote lijn en dwarsverbanden die ik zelf niet zag. Een enorm waardevolle dag waarbij het woord magisch misschien wel de beste omschrijving is."

Emmie de Vries 

Fotograaf bij Kwetsbare Momenten

Emmie de Vries
Annelies Bondo VIP Dag.JPG
Louis Baerts Tricky Business VIP Dag.JPG
Janieke Hazelaar Horeca Haas VIP Dag.JPG

"Lotte weer direct een prettig sfeer te creëren waarin je je prettig voelt. Ze is authentiek en heet echt oprechte interesse in je verhaal. Ze heeft mij aan het denken gezet.

 

Ik broed nu op een plannetje die daar geboren is. De VIP dag is goed geregeld en georganiseerd. 

Echt een aanrader als je als ondernemer intensief met je verhaal en pitch aan de slag wil."

Marloes Tamminga

Coach, Trainer & Fotograaf

Marloes Tamminga.jpg

"De VIP Dag was zo fijn! En tegelijkertijd ook zo vermoeiend! Positief hoor, maar de gesprekken komen gewoon binnen.

 

De VIP Dag brengt mij verder als persoon en mijn bedrijf groeit doordat ik mijn unieke verhaal kan vertellen!

 

De belangrijke 'bullit points' uit mijn verleden zet ik hedendaags in. De VIP Dag heeft handvaten gegeven waar ik veel aan heb."

Laura van der Velde

LM Interieur Ontwerp

Laura van der Velden.jpg

"Ik heb Lotte als een fijn, meelevende persoon ervaren die geïnteresseerd is in mijn verhaal. Ze vroeg door daar waar dat nodig was. De VIP Dag was voor mij een onderdeel van mijn proces waarin ik toen nog midden in zat.

 

Ik vind het nog steeds confronterend om mijn portret te lezen, welke Lotte op basis van de VIP dag heeft geschreven. Hoe vaker ik het lees hoe beter het me lukt om mijn verhaal te omarmen. Dat is denk ik een compliment voor Lotte hoe treffend zij mijn verhaal heeft opgeschreven!"

Conchita Brouwer 

Bewust in je kracht

Conchita Brouwer.jpg
Vrijblijvend contact opnemen

Bedankt! We nemen z.s.m. contact met je op.

"Als fotograaf blijf ik het liefst letterlijk achter de schermen, maar als ondernemer en ook in het dagelijks leven is dat niet altijd even handig. Ik zat daar altijd een beetje mee, totdat ik Lotte een keer sprak. Ik vond haar meteen heel inspirerend en ik was benieuwd naar hoe zij mij zou kunnen helpen met het helder maken van mijn verhaal en hoe ik die goed naar buiten toe kan communiceren.

Wat me opviel tijdens de VIP Dag was dat Lotte een goed gevoel heeft voor communicatie. Ze legt rustig en duidelijk uit en oordeelt niet. Dat is erg fijn en vertrouwd. Lotte ziet goed wat je nodig hebt en past het dan ook gelijk toe, zo deed ze een oefening met mij en leerde ik hoe ik beter mijn grenzen kan aangeven. Ik heb tijdens de VIP Dag hele mooie inzichten gekregen. De dag was erg goed voorbereid. Echt een aanrader!"

Nienke Jolien 

Fotograaf

nienkejolienkopie.jpg

"De VIP trainingsdag bij Lotte was een feestje. De hele dag was erg waardevol en inspirerend en heeft me heel veel mooie inzichten opgeleverd. Vooral dat ik mag ondernemen op een manier die bij mij past. Een echte eye-opener.

 

De post its gaven me gedurende de dag steeds meer helderheid in mijn eigen verhaal en met de laatste oefening viel alles op zijn plek. Heel bijzonder.

 

Lotte was oprecht geïnteresseerd in mij en mijn verhaal, stelde goede vragen en zorgde voor een ontspannen sfeer, waardoor ik me ook vertrouwd voelde veel te delen. Als jij ook vanuit jouw authentieke verhaal wil ondernemen is Lotte de persoon bij wie je wil zijn."

Jacqueline Hilberdink 

My Soultrain

Jacqueline Hilberdink My Soultrain Opger

"De impact van de dag is groot, terwijl ik dat niet direct door had. De dag erna sloeg 'ie in als een bom. Een prettige bom hoor. Ik dacht daarna bij mezelf: ik ben niet zo ver gekomen om vervolgens weer hetzelfde te blijven doen wat ik al jaren deed. Dus: tijd voor actie.

 

Dat inzicht en vertrouwen put ik ontzettend uit de VIP Dag. En daar ben ik Lotte heel dankbaar voor!

Lotte heeft mij ontzettend geholpen met het maken van keuzes waarvan ik het antwoord eigenlijk al wel wist. Ik vond het een heel prettige dag; goed verzorgd, mooie opdrachten en fijne gesprekken."

Laura Louise 

Studio Pilea

Laura Louise de Bruijn Studio Pilea.jpg

Eveline Broekhuizen 
Schrijfcoach

"Lotte is een gepassioneerde vrouw die zeer betrokken de mooiste verhalen uit je los weet te halen om deze daarna te combineren tot een levensverhaal.

 

Door haar enthousiasme in zowel de VIP Dag als het persoonlijke portret komt je onderdelen van te weten die je weer kan gebruiken in jouw verdere verhaal, om zo tot een compleet geheel te komen.

 

Ook de fotosessie is meer dan de moeite waard, door haar kennis kan ze echte emoties in je gezicht tevoorschijn halen en op de foto tot uiting laten komen, zeer speciaal om dit mee te maken..!"

Louis Baerts

Goochelaar

Louis Baerts.jpg

"Mijn VIP dag met Lotte was zo bijzonder. Ik ben er open minded in gegaanen wetend dat het veel impact zou veroorzaken. De vragen, het gebruik van Post Its en de oefeningen in het werkboek zijn erg goed en bijzonder.

 

Lotte stelt je heel erg op je gemak, en je voelt haar oprechtheid en intentie om jouw echt te willen helpen met dat mooie verhaal dat in je zit. Ze weet de 'pijn' punten er uit te halen, zodat het gaat klikken, je krijgt AHA momenten: Super.

 

Na de mooie VIP dag kan ik met alle kennis en de waarde van mijn unieke verhaal nog krachtiger kan gaan inzetten. De kracht van Story Telling."

Yvonne Bouma Multiclover.JPG

"Ik vind de VIP Dag heel origineel. Lotte weet op een unieke manier de verbindingen zichtbaar te maken tussen mijn doelen en persoonlijkheid. Ze gaat respectvol om met de oefeningen, is empathisch en positief. 

Ze heeft me geholpen waardering en liefde vanuit mijn Surinaamse roots in kaart te brengen. Het was verhelderend hoe ik naar het inzetten van inclusivieteit in de Nederlandse samenleving kan kijken. 

Lotte is de 'creatieve mastermind' achter haar VIP Dag en daar heb ik volop van genoten!"

Demi Kromowidjojo 

Startende ondernemer

Demi Kromowidjojo.jpg

Yvonne Bouma

Multiclover

"Voor ik de VIP dag van Lotte deed had ik 4 Instagramaccounts en stopte ik alles in een hokje. Nu zie ik hoe mijn verhaal echt bijdraagt aan mijn bedrijf en ervaar ik echt in mijn klantcontact dat mensen voor mij kiezen om mij.

 

Dankjewel Lotte voor alle fijne, mooie inzichten en de goede schopt onder mijn kont de goede richting op!"

Stephanie de Geus 

Story Sparks

Stephanie de Geus.jpg

"Ik wilde graag ontdekken welke meerwaarde Social Media voor mij en mijn omgeving kan hebben. Dat mijn verhaal en de levenslessen die daar bij horen anderen kunnen helpen en vertrouwen kunnen geven is een mooi inzicht. Share your message not your mess.

 

Daarnaast zijn we aan de slag gegaan met wat mij onderscheidt als professional en hoe je dit pitcht. Een mooie dag met genoeg stof om langer over na te denken. Lotte dankjewel voor jouw scherpe vragen, je onbevooroordeelde blik en de vertaling naar praktische handvatten!"

Itje Snaaijer

"Het VIP traject was heel waardevol voor mij. Van te voren wist ik al wel dat we de diepte in zouden gaan, en dat het meer zou zijn dan alleen wat onderwerpen bedenken voor social media.

 

De diepte gingen we zeker in, zowel bij Paula als bij Lotte. Lotte creëert een veilige ruimte, maar schuwt het niet om je af en toe een spiegel voor te houden. Mijn doel was om meer ontspannen om te gaan met social media. Dat doel is bereikt. Ik vind het nu leuk om berichten en blogs te maken!"

Simone Weert 

Technisch VA

Simone Weert.jpeg

Itje Snaaijer 

Procesbegeleider in communicatievraagstukken

Deze knop brengt je naar de betaalpagina. Je kan betalen in 1, 2 of 3 termijnen.

Ik kijk er onwijs naar uit om samen aan de slag te gaan! Tot gauw :-)

"Mijn 1:1 dag was waardevol. Door de werkwijze kreeg ik inzicht in de onderdelen van mijn verhaal waardoor het voor mij makkelijker is geworden deze te delen.

 

Ook heb ik inzicht gekregen hoe ik mijn kwetsbaarheid kan laten zien en op deze manier impact kan maken."

Debbie Schouten 
Loopbaan coach

Debbie Schouten.jpg

"Het mooie van de VIP-dag vond ik dat Lotte hem helemaal op maat maakt. Ik heb niet zo'n moeite om online zichtbaar te zijn, maar liep meer tegen het praktische stuk aan. Wat kan ik delen? In welke logische volgorde, hoe vaak en hoe maak ik van één blog meerdere social-posts?

 

De VIP-dag zat stamp-vol met alle info en Lotte waarschuwde me al dat het even wat tijd nodig zou hebben om te zakken. Dat klopte. De eerste dagen voelde ik me nog wat onrustig, maar nu een paar weken later, kan ik me niet meer voorstellen dat dit ooit een issue voor me was. Ik heb helemaal helder wat ik kan delen en op welke manier en het maken van een contentplanning is easy peasy geworden. Dikke aanrader!"

Marloes Oldenbeuving 

Online Leerexpert

Marloes Oldenbeuving Online Leerexpert

"Ik heb een hele fijne en leerzame dag gehad, waarvan de impact me steeds duidelijker wordt. In alle facetten van mijn bedrijf kan ik dat toepassen als ook privé.

 

Het voordeel door op deze manier te werken is dat je voor hele lange tijd waardevolle imput hebt voor bv. social media, maar ook voor je lange termijn visie en werkplezier.

 

Ik vind het nu leuk om over "My story" na te denken en te vertellen ipv het als een enorme hobbel te zien die genomen moet worden."

Marjan van den Berge DE Foundation

Marjan van den Berge

Eigenaresse DE Foundation Skincare