Storytelling Toolkit
STROOP JE MOUWEN OP...
IT'S TIME TO TELL SOME STORIES!

Hoe zorg je er nou voor dat je jouw persoonlijke en business verhalen deelt met jouw (online) volgers? Waar begin je in hemelsnaam... Wat is de rode draad, hoe zorg je voor samenhang, waar willen mensen überhaupt over lezen en zitten ze eigenlijk wel te wachten op JOU?

 

 

Je weet stiekem heus wel dat je consistentie en continuïteit in je zichtbaarheid nodig hebt om resultaat te zien. Maar zodra je, in al je kwetsbaarheid, begint om je persoonlijke verhaal (een beetje) te delen, slaat de twijfel toe. Het lijkt alsof niemand je hoort en ziet, je struggled om door te zetten. Misschien is dat hele zichtbaar zijn, of zelfs het ondernemerschap,  toch niets voor jou...

Je hoort de stemmetjes van de mensen om je heen in je hoofd: Doe nou toch eens normaal, dan doe je al gek genoeg. Moet je nou zo nodig de hele tijd met je foto's online? En waarom vertel je zomaar alles aan de hele wereld?! Je voelt dat je teruggetrokken wordt om jouw verhaal for the good in te zetten om je business te laten groeien.

En toch is dit een gegeven, waar je iets mee moet:

 

Mensen kopen van mensen.  Mensen kopen door verhalen.

Mensen kopen op basis van emotie. Verhalen creëren emotie.

Dus, wat is het verhaal dat jou onderscheidend maakt?

"Hoewel ik al veel online vertelde over mezelf, was ik toch onzeker. Ben ik wel uniek genoeg? Wat heb ik nou te vertellen?​ Echt een dikke vette aanrader voor elke ondernemer die met meer zelfvertrouwen haar unieke verhaal wil vertellen."

Janneke Ananias 

De Nieuwe Marketeer

Janneke Ananias de Nieuwe Marketeer.jpg

15 Online Storytelling modules

Jouw verhaal helder (online) vertellen.

Nooit meer zonder input voor jouw socials.

Een inspirerend voorbeeld zijn met jouw persoonlijke verhaal.

"De praktische tips en voorbeelden hebben mij geholpen om mijn verhaal duidelijk te krijgen. Geen wollig verhaal maar down to earth en super praktisch. Ik heb mijn drempel verlaagd om een filmpjes te maken en heb ik zelfs mijn elevator pitch online gezet in een Insta Story!"

Linda van Oosten 

Blink Oog Voor Jezelf

Linda van Oosten Imago expert kleuren kl

"Lotte heeft me onwijs geholpen bij het vinden van de rode draad in mijn verhaal en business. Ik weet mijzelf nu veel beter te profileren." 

Donna van West  

Videograaf & Grafisch ontwerper

Donna van West.JPG

"Geen woorden die kunnen omschrijven wat voor dingen jij allemaal in beweging hebt gezet! Onwijs confronterend en fijn."

Miriam Jansma 

Mum2B

Miriam Jansma Mum2B Doula.jpg

De Storytelling Toolkit is de makkelijkste manier om zelfstandig, vanuit huis aan de slag te gaan met de marketing / communicatie uitingen van jouw business! Stap voor stap zichtbaarder worden, zonder dat je de rode draad van je verhaal al precies hoeft te weten.

De Storytelling Toolkit is een online leeromgeving waar je in 15 modules praktische handvatten krijgt. De verschillende Tools helpen je om storytelling in te zetten voor jouw bedrijf.

Zelfstandig aan de slag d.m.v. video en audio materiaal van Lotte en vele andere (storytelling) experts.

Praktische oefeningen, checklists, formats om je verhaal in te gieten.

Alle tools (modules) direct beschikbaar.

Je houdt 1 jaar toegang voor €267,- ex. BTW en dit wordt niet stilzwijgend verlengd.

EEN TOOLKIT VOOR DOENERS

  • Consumeren zonder te implementeren, gaat niet voor resultaten zorgen.

  • Met deze toolkit aan de slag gaan, betekent dat je in actie moet komen.

  • Het vertellen van jouw persoonlijke verhaal en dat inzetten voor je business, is een kwestie van lange adem.

  • Mensen moeten je boodschap vaak wel 7 tot 10 keer horen, lezen of zien voor het echt binnenkomt. En dan te bedenken dat jouw (online) volgers niet alles voorbij zien komen wat jij plaatst... Je gaat mega stappen maken in jouw (online) zichtbaarheid.

  • De Storytelling Toolkit biedt je input om aan de slag te gaan met storytelling binnen jouw bedrijf. Ik geef je praktische tools, jij moet het doen!

Als oud-topsporter weet ik als geen ander dat je 'de prijs' moet willen betalen voor jouw 'succes'. Wat succes voor jou inhoudt, en hoe hoog de prijs mag zijn die jij bereid bent daarvoor te betalen, bepaal je zelf. Deze Toolkit vraagt niet van je dat je direct all-in gaat. Je kan gemakkelijk kleine stukjes inzetten in jouw business.

Storytelling voor bedrijven.jpg
Zichtbaar worden ondernemer.jpg
Online zichtbaarheid met storytelling.jp
Storytelling voor ondernemers.jpg

OVER LOTTE

Lotte Gerland is founder van What's Your Story. Ze is Storytelling en Straalangst expert, host van de Lotte Gerland Podcast en is oud-topvolleybalster. 

"Ik geloof dat we allemaal een inspirerend verhaal te vertellen hebben hebben. Een verhaal dat de moeite waard is om verspreid te worden en dat bijdraagt aan het runnen van jouw business. Mijn job is om jou te helpen hierin je eigen, authentieke stem te vinden en je te leren hoe je jouw dienst of product op een fijne manier kan verkopen!" - Lotte Gerland

Spreker Lotte Gerland de Vries
Storytelling Lotte Gerland de Vries