SAMEN AAN DE SLAG!

Een van de grootste uitdagingen van het (online) ondernemerschap is het zichtbaar zijn en blijven. Je wil graag meer van jouw verhalen delen, maar waar moet je in hemelsnaam beginnen? Wat is nou de rode draad, hoe knip je dat op in logische stukjes en zit er überhaupt iemand op jouw verhaal te wachten?

Vragen die je tegenhouden om überhaupt te beginnen of om meer van jezelf te laten zien. Alleen, mensen kopen van mensen en dus zal je jouw potentiële klanten mee moeten gaan nemen in jouw manier van denken. Doordat je niet of onvoldoende jouw verhaal vertelt, weten mensen niet dat je bestaat. Hoogst onhandig als ondernemer, en net zo onhandig voor je potentiële klant die naar jou opzoek is!

Door te blijven hangen in deze status-quo blijft je bereik klein, je business groeit niet lekker door en vooral: je houdt er een onvervuld gevoel aan over omdat jij niet datgene kan doen wat je zo graag wil. Grote kans dat je naast je bedrijf ook nog elders inkomsten vandaan moet halen, en dat zuigt.

Vaak teachen we als ondernemer op een bepaald vlak, omdat er een reden is geweest in ons leven dat we daarmee in aanraking zijn gekomen. De kracht van jouw verhaal, zit hem in de transformatie(s) die je zelf hebt doorgemaakt. Het is de reden waarom je bent gaan doen wat je nu doet!  

Hier komt Storytelling en Story Selling om de hoek kijken. Het belang van jouw boodschap, jouw verhaal, wordt onderschat. Door het leren delen van jouw verhaal, geef je mensen de kans met je te verbinden. 

Wanneer jouw dienst of product fantastisch is en je daar HELEMAAL achter kan staan, kan je goed worden in de juiste marketing. Ik hou niet van voet-tussen-de-deur-sales, maar van verbindende gesprekken: Story Selling. 

Wanneer we samen aan de slag gaan, brengen we jouw verhaal van A-Z in beeld tijdens een Storytelling VIP Dag of ga je zelfstandig aan de slag met jouw verhaal m.b.v. de online Storytelling Toolkit. Daarna zet je de puntjes op de i door de 7 stappen naar succesvolle Story Selling te implementeren in al jouw aankomende salesgesprekken. Door deze stappen te volgen ga je niet alleen meer maar vooral veel makkelijker verkopen. Vooral je duurdere diensten en producten. Fijn voor jou als ondernemer, fijn voor je klant die hierdoor nog beter geholpen kan worden!

Ontdek hieronder wat het best bij jou past! Alle trainingen zijn los van elkaar te volgen.