Stories of Inspiration podcast.jpg

LOTTE GERLAND PODCAST

Lotte Gerland Podcast.jpg

De Lotte Gerland Podcast is de podcast voor iedereen die wil leren hoe je loskomt van Straalangst! Faalangst kennen we allemaal. Maar wat als je bang bent voor als het wél lukt? Welk verhaal vertel jij jezelf waardoor je nog niet durft te stralen? Tijdens LIFE CHANGING Straalangst trainingen laten we jou ervaren wat er gebeurt als jij je plek pakt, voorbij je belemmeringen.

Als jij alles wil leren over hoe je jouw Chinese muur kan afbrokkelen en dat verdomde masker af wil zetten, dan is deze podcast een must listen. De basis voor jouw succes, ligt in de mentaliteit die jou zelfvertrouwen geeft om te stralen.

Straalangst, Storytelling en Mindset zijn de hoofdonderwerpen van deze podcast. Daarnaast deel ik mijn eigen persoonlijke verhaal, mijn reis in het ondernemerschap en daarbuiten.

 

Mensen willen namelijk samenwerken met mensen. Ze willen samenwerken met jou, OM JOU. Mensen kopen op basis van emotie en verhalen creëren die emotie. Dus, wat is het ECHTE verhaal dat jou onderscheidend maakt? Het inspirerende verhaal achter jouw masker?

Het is SUPER EGOÏSTISCH als jij niet gaat stralen. Er zitten namelijk mensen te wachten op jouw kwaliteiten, inzichten en ervaringen. Zo lang jij niet 100% jezelf laat zien, ontneem je mensen een kans om door jou geholpen te worden. Think about that!

Ook als je geen ondernemer bent, weet ik zeker dat je geïnspireerd zult raken. Dus abonneer je gratis op deze podcast en laat je inspireren om de handrem er vanaf te halen en VOLUIT jezelf te laten zien!

De Lotte Gerland podcast is te beluisteren via Soundcloud, iTunes & Spotify!

Liefs van Luisteraars!

What's Your Story podcast.jpg
what's your story podcast.jpg
zonder handrem leven en ondernemen.jpg
Stories of Inspiration podcast.jpg
Stories of inspiration podcast.jpg