Vol ideeën? Experimenteer wat bij jou past!

Ik ben aan het experimenteren! Deze blog komt van een IGTV die ik op Instagram heb geplaatst én die nu ook online te beluisteren is als podcast. Ik heb nog geen idee waar dit heen gaat nog en wat ik er mee wil. Waarom deel ik dit dan met je? Omdat ik wil laten zien, dat je dingen gewoon kan proberen! Als je een idee hebt, probeer het dan gewoon. Ga kijken of het werkt en of je het leuk vindt.


Wanneer je ergens mee gaat experimenteren, betekent het niet dat je daar gelijk aan vast zit. Je mag altijd weer een nieuwe keuze maken, dingen uitproberen en spelen. Voor mij is het belangrijk dat ik lol heb in wat ik doe. Toen ik dacht ‘ik moet een podcast opnemen’, was dit voor mij het moment om te kijken hoe ik dit anders wilde gaan doen. Om weer iets nieuws uit te gaan proberen zodat de fun voor mij er weer terug in komt.


Dus wat ik je wil meegeven in deze korte blog is: als je merkt dat je in een sleur raakt. Of denkt ‘joh ik zou het wel eens anders willen’. Doe het dan vooral! Je zit nooit ergens gelijk aan vast.

0 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven