Vertel je verhaal

Weekend!! Vandaag ga ik samen met vriendlief naar mijn lieve familie in Amersfoort. Even afstand nemen van wat er gister en eergisteren allemaal op me af kwam. Ineens stond ik daar. Met een microfoon in mijn hand, 2 minuten mijn verhaal pitchen voor een groot publiek. Een moment dat ik al een tijdje visualiseerde, hoewel super spannend. Dit is toch wat ik wilde? En laat me eerlijk met je zijn, ik vond het súper spannend. En ja, ook ik vind het heel gek om mezelf terug te horen. Heb er dingen op aan te merken, maar hé daar leren we van. En bovenal, daar ging het niet om.Want blijkbaar kwam de boodschap over. En daar ging het wél om. Een paar weken geleden maakte ik een visionboard bij De Loopbaanwinkel met Marjan van de Bult (Gelukfabriek). En wat daar met grote letters op stond was: INSPIRE


Maar er stond meer op, in relatie tot de afgelopen dagen en tot energie die ik daarvan heb gekregen. Namelijk: onze naam is onze missie. Terwijl we offline en online vertelden over deze onverwachte waardering van de Gemeente Zuidhorn, het publiek en de jury, komen er ineens mensen op ons af die spontaan (een deel van) hun verhaal vertellen. WOW! Wat ook groot op mijn visionboard staat, en dit vind ik best ambitieus: “Zij maakt het verschil”. Ik weet diep van binnen, dat het hier al is begonnen.


Terug naar waar ik deze post mee begon. De middag en avond met dierbaren doorbrengen. Op mijn visionboard staat ook: Ga eens wat vaker offline. Dus, mn laptop klap ik zo dicht en mn telefoon diep in mn tas. Ik neem een heerlijke douche, stap de deur uit, geniet van de zon. Koop een cadeautje voor mijn jarige nicht, geniet van de treinreis met mn lief, van het weerzien met familie. Ik wens jullie een ontzettend fijn weekend. Heb aandacht voor elkaar. Ga in gesprek, kijk elkaar aan en vertel iets over jouw verhaal.

6 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven