Van onzichtbaar naar zichtbaar in 6 maanden tijd

In november heeft Sitaya meegedaan aan de straalangst training en momenteel is zij echt out there met haar verhaal. EN HOE, zó mooi, zó integer, zó kwetsbaar en zó krachtig.


Tijdens een gesprek vorig jaar, vertel zij mij over haar plannen. Naast haar werk als arts, wilde ze haar eigen stichting gaan starten voor jongeren die te maken hebben met een thuissituatie met drugsverslaafde ouders. Sitaya heeft dit zelf als kind meegemaakt en ze wil deze jongeren een beter perspectief bieden en ondersteuning die ze zelf heeft gemist.


Aan alles voelde ze dat ze dit wilde gaan doen. Maar tegelijkertijd vond ze het heel spannend omdat dit betekende dat ze ook out there moest zijn met haar verhaal. Om los te komen van de angst om zichtbaar te zijn besloot ze om mee te doen aan de straalangst tweedaagse. Als je nu naar Sitaya kijkt, zie je een ongelooflijk krachtig persoon die heel helder haar verhaal verteld zonder de enorme laag van schaamte die er eerst overheen lag.Op 29 en 30 mei geven wij de straalangst tweedaagse nog één keer dit kalenderjaar! Dus ben jij er ook klaar voor om jouw verhaal te gaan delen en om te gaan stralen?

2 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven