Met deze tip heb je áltijd content inspiratie!

In deze blog ga ik een tip delen voor jouw content, zodat je altijd content Het heeft te maken met storytelling, maar gaat niet per se over jouw eigen verhaal. Een leuke afwisseling in wat je nu al doet, namelijk: delen waar jij jouw inspiratie vandaan haalt.


Wie zijn de mensen die jou inspireren?


Van wie luister jij de podcast of lees je de nieuwsbrief? Misschien heb je zelf een coach of volg je een onlineprogramma waar je inspiratie uit haalt. Maar ook mensen die je actief volgt op social media. Of iets wat je gelezen hebt in een boek waar je jouw licht over kan laten schijnen of een inzicht kan delen over hoe jij daartegen aankijkt.


Het is een hele leuke afwisseling om niet alleen je eigen verhalen te delen, maar ook waar jij je inspiratie vandaan haalt.


Waarom is dit handig?


Je hoeft zo niet constant zelf nieuwe dingen te bedenken, maar je kan wat andere jou hebben geleerd doorgeven. Reminder: wel even de bron noemen natuurlijk ;).

Zo kan je andere weer verder helpen, met de dingen die jou ook verder hebben geholpen.


Ik doe dit zelf ook regelmatig! Zo heb ik het afgelopen jaar regelmatig gedeeld over ‘de zakelijk succes academie’ die ik bij Bart van de Belt heb gevolgd. Maar ook over de mastermind van Kim Munnencom. Ik deel regelmatig over de IMU omdat ik hun software gebruik. Maar ook als ik soms mensen spreek of dingen die ik in een boek heb gelezen.


Je kan met je volgers delen wat je uit boeken, gesprekken, podcasts, programma’s, etc. hebt gehaald. Dat hoeven natuurlijk niet altijd de grote en bekende namen te zijn. Het kunnen ook mensen zijn waar je gewoon een inspirerend gesprek mee hebt gehad.


Je zou bijvoorbeeld iets kunnen schrijven over:

  • Wat heeft je geïnspireerd?

  • Wat heeft je aan het denken gezet?

  • Wat heb je geleerd?

  • Wat ga je er mee doen in je business?

  • Wat heeft het voor jou betekent?

  • Wat betekent het voor jou klanten?

  • Jouw kijk erop

  • Jouw belangrijkste inzicht


In mijn Basis Toolkit Storytelling ontdek je hoe je jouw content inspiratie om kan zetten in krachtige verhalen en content!


5 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven