Hoe What's your story is ontstaan

Ik heb jarenlang op hoog niveau gevolleybald. Dat was echt mijn lust en mijn leven, tot ik op 16-jarige leeftijd last kreeg van mijn knieën. In eerste instantie denk je ‘logisch, al dat trainen en sporten’. Tot ik na heel veel onderzoeken en gerompslomp de diagnose reuma kreeg.


Dit gaf een hele wending aan mijn sportverhaal. Ik heb nog wel op hetzelfde niveau gespeeld als daarvoor, omdat ik mijn ambitie om ooit in het oranje shirt te spelen, niet kon loslaten. Dat was echt mijn grootste droom.


Niet meer ‘Lotte de volleybalster’, maar wie dan wel?


Als je 16 of 17 bent heb je een heel ander perspectief van de wereld. Je gaat vol voor één ding, omdat je niet ziet wat er nog meer mogelijk is. Tot dat ene ding opeens wegvalt. Ik was niet meer ‘Lotte de volleybalster’ en dan moet je gaan uitzoeken wie je dan bent.

Naarmate ik ouder werd, kwam ik erachter dat mijn verhaal een voorbeeld is voor andere jonge sporters. Omdat ik laat zien dat je echt nog wat van je leven kan maken, ook als die droom van topsporter wegvalt.


Zo ben ik tot dit bedrijf gekomen. Omdat ik de verhalen zelf heel erg hebt gemist. Verhalen van sporters die door eenzelfde soort proces zijn gegaan en mij daarin de weg konden wijzen. Niet alleen mijn verhaal kan waardevol zijn voor iemand. Andere zitten misschien weer meer op jouw verhaal te wachten. Jouw verhaal is waarschijnlijk heel anders, maar net zo inspirerend. Daar zit net zoveel steun, troost en inspiratie in.


Ik kwam erachter dat iedereen een prachtig verhaal te vertellen heeft. Maar de meeste mensen vertellen het niet… Zo is ‘What’s your story’ ontstaan.


MISSIE


9 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven