Durf jij te luisteren naar je verlangens?


In 2020 heeft het woord ‘verlangen’ voor mij een hele andere lading gekregen dan voorheen. Eerder had het een negatievere lading: je kan wel dingen verlangen maar wie ben jij om dat te verlangen? Dit jaar is dat anders. Onder andere door het volgen van verschillende trajecten bij businesscoaches (o.a. Mastermind bij Kim Munnecom en de Zakelijk Succes Academie van Bart van den Belt).


Ik ben verlangen gaan zien als iets moois. Je mag dingen verlangen voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen. Het is helemaal niet iets negatiefs om dingen te verlangen, of het nou materialistisch is of niet. Wanneer het goed gaat met mij en mijn bedrijf, kan ik weer veel meer mensen helpen. En juist dat verlangen is iets heel moois!


Durf jij te luisteren naar je verlangen?

Luisteren naar je verlangen klinkt makkelijk, maar er zitten ook heel veel langen onder. Durf je ernaar te luisteren? Mag je ernaar luisteren? Dat heeft bijvoorbeeld ook te maken met wat je mee hebt gekregen of in wat voor omgeving je zit.


Uiteindelijk ben jij het gemiddelde van je omgeving. Dus als jij in een omgeving zit van mensen die de stappen die je wil zetten, allemaal maar spannend vinden dan heeft dit ook invloed op, of jij wel of niet naar je verlangen durft te luisteren. Eigenlijk kan je dan twee dingen doen

  • Het gesprek aangaan met de person(en) door wie jij je geremd voelt

  • Actief zoeken naar mensen die er ook net zoals jij in staan


Verzamel de juiste mensen om je heen

Voor mij heeft het heel erg geholpen om me te omringen met mensen die daar naar durven luisteren. Of mensen die zelf in dat proces zitten om er meer naar te durven luisteren. Vaak is dit niet je familie of je beste vriendinnen, omdat zij in een hele andere belevingswereld zitten. Wat natuurlijk helemaal prima is! Maar het kan je wel helpen om mensen om je heen te hebben die een bepaalde eagerness hebben, een verlangen hebben en dat ook durven uit te spreken. Zodat jij dat ook gewoon volmondig eruit gooit zonder twijfel of terughoudendheid.


Jouw verlangen kan werkelijkheid worden!

Alles wat jij verlangt kan werkelijkheid worden. Het is natuurlijk niet zo, dat je een verlangen uitzendt en met een wijntje in de zon gaat zitten wachten tot het komt. Je zal stappen moeten zetten, ervoor moeten werken en echt dingen doen. En dus ook durven luisteren naar je verlangens!


Ben jij er klaar voor om te gaan luisteren naar je verlangens en om stappen te zetten? En wil jij écht gaan stralen? Dan is de online straalangst mastery een hele mooi stap die je nu al kan zetten!8 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven