Paula en Lotte.jpg

WAT ALS HET WÉL LUKT?!

Sparkle more Shine bright.jpg

Faalangst kennen we allemaal, maar de angst voor succes is vaak nog vele malen groter: Straalangst.

 

Doodzonde en best egoïstisch. Zolang jij jezelf niet VOLUIT laat zien, ontneem je anderen de kans om met jou te werken en echt te verbinden.

Geef jij jezelf toestemming om te gaan stralen?

Ready om uit de schaduw te stappen?
Begin met de online Straalangst Mastery!

5 kort maar krachtige modules

Uitgebreide video's en oefeningen

Slechts €97,-

Ik ben niet goed in mezelf écht laten zien...

Het maakt niet uit wat je doet voor werk en wat je privé situatie is. Ieder mens kent de angst voor falen, de angst voor iets dat niet lukt.

 

Minder bekend is de angst om te stralen. Wanneer het een tijdje goed gaat en alles lijkt mee te zitten, zijn wij mensen vaak geneigd onszelf en ons 'succes' te saboteren. Waarom? Omdat de nieuwe situatie onveilig voelt, het is nieuw. En ons oerbrein, wil ons graag houden waar het veilig is. Dat biedt immers de grootste kans op overleven! De angst om te stralen, vinden we daarom vaak veel spannender dan eventueel falen.

Het is waar dat het de een beter af gaat dan de ander om zijn of haar masker af te zetten en de zorgvuldig opgebouwde muur af te brokkelen. Maar realiseer je dat iedereen dit kan: leven zonder handrem en jezelf helemaal laten zien zoals je echt bent. Zowel zakelijk als privé.

Basis toolkit storytelling.jpg

Herken jij?

 • Je houdt jezelf tegen om te doen wat je echt wil.

 • Je hoort de mening van anderen in je achterhoofd.

 • Onbewust ben je op zoek naar bevestiging dat je het goed doet.

 • Dat (social) media meer invloed op je heeft dan je zou willen.

 • Dat je het spannend vind om in het middelpunt te staan.

 • Je jezelf regelmatig afvraagt: Hoe dan allemaal?!

En wil jij?

 • Oude patronen leren inzien.

 • Durven stralen en genieten van succes.

 • Uit de schaduw stappen, ook al is het nog spannend.

 • Jezelf zelfverzekerder voelen.

 • Meer keuzes voor jezelf maken en ruimte geven aan wat echt belangrijk voor je is. Meer rust in je hoofd.

 • Laagdrempelig kennismaken met Lotte, Paula en hun werkwijze.

Dan is de online Straalangst Mastery voor jou!

Straalangst houdt je gevangen.

 

Eerlijk is eerlijk, door de angst om te stralen hou je jezelf klein. Want wat als het een succes wordt? En dus weerhoudt het je ervan om je dromen en doelen écht na te jagen. Om te gaan staan voor wat voor jou belangrijk is. Of dat nu zakelijk is, of privé.

Maar jij bent toch gaan ondernemen, of hebt die ene baan aangenomen omdat je mensen wil helpen met jouw product, dienst, kennis en vaardigheden? En dus weet je stiekem ook wel dat jouw zakelijke succes afhankelijk is van jouw vermogen om hierin je plek te pakken.

Of ben je tot nu toe juist 'veilig' blijven zitten in een baan of privé situatie waar je eigenlijk niet meer blij van wordt?

Paula en Lotte.png

Inhoud van de Straalangst Mastery

Module 1: Wat is straalangst

Module 2: Welke tegeltjes en regeltjes komen uit je familie

Module 3: Zichtbaar durven worden

Module 4: Maar, hoe dan?!

Module 5: Stralend de toekomst tegemoet!

Video's van Lotte & Paula plus uitgebreide werkboeken en oefeningen.

NU

€97,-

Laagdrempelig aan de slag jouw handrem los te halen!

"Ik dacht altijd dat ik last had van faalangst, straalangst kende ik niet eens. Wie is er nou bang om te stralen? Nou dat was ik dus." - Stephanie

Over Lotte & Paula

  

Vanuit onze eigen bedrijven (What's Your Story en Business & Zo) zijn wij, Lotte Gerland en Paula Dillema, gaan samenwerken.

Lotte Gerland (29) gelooft dat er achter ieder gezicht een inspiratiebron schuilt. Door je verhalen die je vertelt, kan je transformaties teweeg brengen. Bij anderen maar vooral ook bij jezelf. Want: welk (oud) verhaal vertel jij jezelf waardoor je nog niet durft te stralen? Als oud-topsporter kan Lotte als geen ander overbrengen hoe jij een mindset kunt ontwikkelen die je verder helpt in plaats van tegenwerkt.

Paula Dillema (42) is al meer dan 20 jaar ondernemer en ervaren systemisch coach. Ze werkt het liefst op het niveau waarvan je weet dat je iets te doen hebt, maar waarbij je het moeilijk vindt om daar daadwerkelijk naartoe te gaan. Deze diepere laag brengt je uiteindelijk dichter bij jezelf.

 

Lotte Paula Straalangst.jpg

Slechts €97,- of twee keer €55,-

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen de online en offline training Straalangst?


De online en offline training zijn los van elkaar te volgen. De online Straalangst Mastery (€97) is echter GEEN vervanging van de Tweedaagse offline Straalangst training (€697). De online Straalangst Mastery is zo ontwikkeld dat deze voor iedereen toepasbaar is. Vanuit huis ga je zelfstandig hiermee aan de slag. Tijdens de tweedaagse training wordt je in een kleine groep van max. 8 personen persoonlijk begeleidt door twee trainers (Lotte & Paula). De coaching is daar op maat, op basis van jouw vragen. Je profiteert van de groepsdynamiek en je gaat ook aan de slag met fysieke oefeningen. De investering is daarom een stuk hoger. De Online Straalangst Mastery biedt genoeg diepgang om beweging in gang te zetten en vormt een gedegen voorbereiding op een eventuele toekomstige deelname tijdens een tweedaagse training.
Kan ik in termijnen betalen?


Zowel de online als de offline training kan je in termijnen betalen, zodat geld geen enkele belemmering vormt. De termijnen zijn als volgt, alle bedragen zijn exclusief 21% BTW. Offline Tweedaagse training Betaling in 1 termijn: €697,- Betaling in 2 termijnen: €367,- per termijn Betaling in 3 termijnen: €257,- per termijn Online Straalangst Mastery Betaling in 1 termijn: €97,- Betaling in 2 termijnen: €55,- per termijn Betaling in 3 termijnen: €40,- per termijn
Hoe weet ik of ik last heb van faal- of straalangst?


Mensen die last hebben van straalangst, zullen zich herkennen: Je legt de lat genadeloos hoog voor jezelf en je onderschat je eigen prestaties. Hoe goed je jouw werk ook doet, hoeveel diploma’s of complimenten je ook krijgt, je blijft voortdurend bang ontmaskerd te worden omdat je hardnekkig twijfelt aan je eigen kwaliteiten. Je verzet je tegen onzekerheid, perfectionisme en de angst om te falen, door overmatig hard te werken. Dit kan leiden tot allerlei stressgerelateerde klachten (zelfs een burn-out). OF je legt de lat niet onrealistisch hoog maar juist veel te laag voor jezelf. Zo blijf je anderen verbazen en faal je minder hard als je toch door de mand valt. In elk geval heeft jouw succes weinig te maken met eigen capaciteiten maar is vooral een kwestie van toeval, geluk en externe omstandigheden. Herkenbaar? Dan heb je waarschijnlijk geen last van faalangst, maar straalangst en ben je bij ons op de juiste plek!
Krijg ik direct toegang tot alle modules?


Ja! Alle modules zijn direct beschikbaar. We raden het wel aan om de video's en oefeningen in de aangeboden volgorde te volgen.
Ik twijfel tussen de online Mastery en offline tweedaagse.


Het grote verschil is dat de online training one-size-fits-all is. Je gaat zelfstandig aan de slag en krijgt geen verdere persoonlijke begeleiding (wel een aantal mailtjes die je verder helpen!). De online mastery is een laagdrempelige kennismaking met ons en onze werkwijze. Tevens is de online training een geweldige voorbereiding op een eventuele deelname aan de tweedaagse (geen vereiste). Ook zijn er genoeg deelnemers van de tweedaagse die daarna nog de online training volgen om de boel op te frissen of met nieuwe oefeningen aan de slag te gaan. Tijdens de tweedaagse gaan we op een veel dieper niveau aan de slag en zullen de shifts die je maakt groter en impactvoller zijn. Je gaat twee dagen in een bubbel, samen met een groep van maximaal 8 deelnemers en twee trainers. De tweedaagse training is intens en daarom bellen we graag met je om te kijken of het een match is voor jou.