Masterclass Storytelling inzetten voor je bedrijf

Bekijk nu gratis de 1 uur durende opname* van deze online masterclass!

i.v.m. mijn zwangerschapsverlof zal ik in 2021 geen live webinars meer geven.

Lotte Gerland.jpg

1 uur training over het inzetten van storytelling voor jouw business!

Herken jij jezelf hierin?

VERBETER JE STORYTELLING SKILLS

Als jij je een of meerdere onderstaande dingen regelmatig afvraagt, is de Masterclass Storytelling inzetten voor je bedrijf, geschikt voor jou!​

​​

  • Diep van binnen weet je dat je anderen kan inspireren met je persoonlijke verhaal, maar hoe doe je dat zonder dat het constant over jou gaat?

  • Je realiseert je dat je als ondernemer zichtbaar moet zijn, maar damn, continu waardevolle content bedenken voelt zwaar en tijdrovend.

  • Je bent dienstverlener of coach en een professional in je vak maar hoe verkoop je jouw diensten op een vriendelijke manier?

AUTHENTIEK ZICHTBAAR, LEUKERE KLANTEN

In 1,5uur tijd geef ik je een solide basis mee om te starten met het inzetten van storytelling voor jouw bedrijf. Na deze Masterclass kan je zelfstandig:

  • Je verhaal structureren. Je wil je verhaal (meer) delen en weet nu waar te beginnen.

  • Een continue stroom aan waardevolle content ontwikkelen. Je zit nooit meer zonder input.

  • Klanten aantrekken die willen werken met jou, OM JOU. Je weet welke eerste stappen je kan zetten om een inspirerend voorbeeld te zijn met jouw persoonlijke verhaal.

TRAINER: LOTTE GERLAND

 

Lotte Gerland is founder van What's Your Story. Ze is Storytelling en Straalangst expert, host van de Lotte Gerland Podcast en is oud-topvolleybalster. 

"Ik geloof dat we allemaal een inspirerend verhaal te vertellen hebben hebben. Een verhaal dat de moeite waard is om verspreid te worden en dat bijdraagt aan het runnen van jouw business. Mijn job is om jou te helpen hierin je eigen, authentieke stem te vinden." - Lotte Gerland

Veelgestelde vragen

Is dit zo'n verkoop webinar van 1 uur?


Nee. Als ik ergens een bloedhekel aan heb, zijn het gebakken lucht webinars. Tijdens deze Masterclass ga ik je een super waardevolle oefening geven en heel veel tips geven over hoe jij Storytelling kunt inzetten voor jouw bedrijf. Aan het eind van de Masterclass krijg je een mooi aanbod voor de Storytelling Toolkit. Voor iedereen die na deze Masterclass behoefte heeft aan verdieping, is dit het perfecte vervolg. Ps. er zit een dubbele laag in dit 'verkooppraatje'. Luister niet alleen naar de inhoud maar leer ook van hoe ik storytelling daarin verwerk!
Is de Masterclass live?


Het liefst geef ik alleen maar live webinars, maar in verband met mijn zwangerschapsverlof gaat dat nu eventjes niet ;-) Daarom kan je een opname terugkijken die inhoudelijk net zo waardevol is als de live masterclass. Het enige verschil is dat ik de chat niet live meekrijg maar via een mailtje, en daarom je wellicht even op reactie / antwoord zal moeten wachten!
Kan ik vragen stellen?


Yess. In verband met mijn zwangerschapsverlof, kijk je naar een opname. Vragen die in de chat worden gesteld, komen daarom via mail bij mij binnen. Het kan daarom iets langer duren voordat je een antwoord krijgt. Mocht je na afloop van het webinar nog vragen hebben, dan mag je ook altijd mailen naar info@lottegerland.com of een DM sturen via Instagram @whatsyourstory_nl

Bekijk nu de Masterclass!