Masterclass Storytelling inzetten voor je bedrijf

Donderdag 15 april

Live online van 19:30-21:00

1,5 uur training over het inzetten van storytelling voor jouw business!

Herken jij jezelf hierin?

VERBETER JE STORYTELLING SKILLS

Als jij je een of meerdere onderstaande dingen regelmatig afvraagt, is de Masterclass Storytelling inzetten voor je bedrijf, geschikt voor jou!​

​​

  • Diep van binnen weet je dat je anderen kan inspireren met je persoonlijke verhaal, maar hoe doe je dat zonder dat het constant over jou gaat?

  • Je realiseert je dat je als ondernemer zichtbaar moet zijn, maar damn, continu waardevolle content bedenken voelt zwaar en tijdrovend.

  • Je bent dienstverlener of coach en een professional in je vak maar hoe verkoop je jouw diensten op een vriendelijke manier?

AUTHENTIEK ZICHTBAAR, LEUKERE KLANTEN

In 1,5uur tijd geef ik je een solide basis mee om te starten met het inzetten van storytelling voor jouw bedrijf. Na deze Masterclass kan je zelfstandig:

  • Je verhaal structureren. Je wil je verhaal (meer) delen en weet nu waar te beginnen.

  • Een continue stroom aan waardevolle content ontwikkelen. Je zit nooit meer zonder input.

  • Klanten aantrekken die willen werken met jou, OM JOU. Je weet welke eerste stappen je kan zetten om een inspirerend voorbeeld te zijn met jouw persoonlijke verhaal.

TRAINER: LOTTE GERLAND

 

Lotte Gerland is founder van What's Your Story. Ze is Storytelling en Straalangst expert, host 5x per week de Lotte Gerland Podcast en is oud-topvolleybalster. 

"Ik geloof dat we allemaal een inspirerend verhaal te vertellen hebben hebben. Een verhaal dat de moeite waard is om verspreid te worden en dat bijdraagt aan het runnen van jouw business. Mijn job is om jou te helpen hierin je eigen, authentieke stem te vinden." - Lotte Gerland

Veelgestelde vragen

Is dit zo'n verkoop webinar van 1,5 uur?


Nee. Als ik ergens een bloedhekel aan heb, zijn het gebakken lucht webinars. Tijdens deze Masterclass ga ik je oefeningen en heel veel tips geven over hoe jij Storytelling kunt inzetten voor jouw bedrijf. Aan het eind van de Masterclass ga ik je een mooi aanbod doen voor de Basis Toolkit Storytelling. Voor iedereen die na deze 1,5 uur behoefte heeft aan verdieping, is dit het perfecte vervolg. Aan het geven van meer informatie over de Toolkit, besteed ik maximaal 10 minuten. Mijn doel is dat je na deze Masterclass een solide basis hebt om zelfstandig Storytelling in te kunnen gaan zetten voor je bedrijf. Ongeacht of je tot aankoop overgaat of niet!
Is de Masterclass echt LIVE?


Jazeker! Op dit moment geef ik de Masterclass alleen live. Mocht ik in de toekomst gaan werken met vooraf opgenomen Masterclasses, dan zal dit ALTIJD vermeld worden bij de inschrijving!
Kan ik vragen stellen?


Yess, aan het eind van de Masterclass is er ruimte voor vragen. Soms kunnen we hierdoor iets uitlopen, je bent verhalenverteller of je bent het niet ;-) Mocht je na afloop van het webinar nog vragen hebben, dan mag je altijd mailen naar info@lottegerland.com of een DM sturen via Instagram! Wanneer jouw vraag buiten de scope van de Masterclass valt, zal ik je ook vragen te mailen of een DM te sturen.

SCHRIJF JE IN VOOR DE VOLGENDE MASTERCLASS

Donderdag 15 april

Live online van 19:30-21:00